Pravidla randění aneb jak ''nerandit''

recenze

Pravidla randění (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Pravidla randění

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.

Billie je talentovaná tatérka, které se momentálně hroutí vztah. Pro svého (ex)přítele vymyslí parádní pomstu. Do života jí zároveň vstoupí Colby, sebevědomý, nádherný muž, který je shodou okolností její pan domácí. Od začátku to mezi nimi začne jiskřit, jenže Billie se po rozchodu nechce vázat, tak se domluví na pravidlech "nerandění". Ne nadarmo se ale říká, že se mají pravidla porušovat, že? :)

Tato kniha nenabízí v podstatě nic moc nového, to téma už tu několikrát bylo, ale když je dobře zpracované, můžu číst podobné knihy pořád. Vlastně mi Pravidla randění připomněla jinou knihu od dua těchto autorek, kterou miluju.

Musím říct, že jsem očekávala vlastně jiný typ příběhu, než jsem dostala. Ale jsem nadšená! Četla jsem několik hodin v kuse, nemohla a nechtěla se od čtení odtrhnout.

Je to krásný dojemný příběh, který zahřeje u srdíčka.
Hezky se čte, je vyprávěno jak z pohledu Billie, tak Colbyho a oba jsou velmi sympatičtí. Jejich sbližování si nejde neužívat, nechybí samozřejmě i nějaká ta komplikace a životní zkouška.
O žhavé momenty autorky také neochudily.

Je tu super partička vedlejších postav, především musím zmínit Saylor, kterou jsem si neskutečně zamilovala. A těším se na další díl, který bude o Holdenovi.

Komentáře (0)

Přidat komentář