Pravidla randění

Pravidla randění https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529320/bmid_pravidla-randeni-6594246bd8cc1.jpg 4 88 12

Můžete změnit minulost? Billie, talentovaná tatérka, si pronajímá prostor v domě, který patří Colbymu. Ten je její pravý opak – distingovaný a sebevědomý. Zpočátku jsou kamarádi, protože Billie se rozhodla dát si po rozchodu s přítelem pauzu, a dokonce vymyslí pravidla pro jejich „nerandění“. Vzájemná přitažlivost je ale tak silná, že jí oba podlehnou. Jenže Colbymu zaklepe na dveře minulost a oběma obrátí život vzhůru nohama. Všechno hezké musí jednou skončit, ne? Ovšem takový konec Billie nečekala!... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Rules of Dating , 2022


více info...

Přidat komentář

Zomy
dnes 4 z 5

Mně tenhle příběh fakt sedl, trefil se mi do nálady, to ne že ne. Přesto se mi potvrdil pocit, že holky ztrácí jiskru.
Romantická linka je jednoduchá a vlastně nekomplikovaná, Billie i Colby měli od začátku jasno a bylo to fajn.
Rozhovory mezi chlapy byly zábavné a těším se na osudy ostatních.
Ale celkově to bylo vlastně takové příliš sentimentální, občas až přehnané (jako začátek s nevěrným přítelem nebo závěrečná zápletka s Mayou), Colby byl docela klaďas.
V každém případě to účel - příjemný večer s knížkou - splnilo.

havrmoni
06.04.2024 4 z 5

Od těchto autorek si vždy ráda přečtu novou knihu některé i opakovaně. Některé jsou lepší jiné mi až tak nasednou a z téhle jsem na vážkách. Shodou okolností jsem před touto četla Nenávidím tě, Adame Connore. Hodně podobný námět, otec s dítětem a dívka s pochroumaným srdcem. Musím přiznat, že ta se mi líbila mnohem více. Víc pohodová. Tady trochu drama, ale žádný záporák. Prostě tak nějak mě z toho, aby všechno bylo dobrý a všichni nakonec hodný, trnuly zuby. Asi na tom hledám zbytečný mouchy, ale nějak se mi to čtení drhlo. Jinak si samozřejmě počkám a s chutí přečtu další díl.


Jita160
05.04.2024 4 z 5

Ano, to je přesně ten druh příběhu ,který jsem momentálně potřebovala a taky dostala.
Milý ,romantický bez velkých záporáků nebo nebezpečí. Přeskočí jiskra a už se v tom oba plácají :,-)
Talentovaná umělkyně tetování a její sexy domácí ,který je sám na výchovu své malé dcerky.
Už to vám musí napovědět že to bude klidná a láskyplná knížka u které se budete jenom usmívat.

dam.si.knihu
03.04.2024 5 z 5

Tohle přesně jsem potřebovala. Po těch průměrných romantických příbězích, které jsem teď četla za sebou mi tohle naprosto sedlo. Tahle romanticko erotická kniha je sázka na jistotu, pokud budete mít špatnou náladu, protože Vás zaručeně rozveselí. Věřte tomu, že hned na prvních stránkách se neuvěřitelně pobavíte a budete vtaženi do děje, jež Vás nebude chtít pustit spát.

Autorky si připravili opravdu skvělý a čtivý román, ve kterém se skvěle zhostili hlavního tématu. Příběh je to plný lásky, přátelství a humoru. Hlavní hrdinové mají úžasnou jiskru a chemii a musím říct, že jsem už dlouho nezažila tak silnou a absolutně nesobeckou hlavní hrdinku. Nechci Vám tady nic spoilerovat, ale ráda Vám tady tenhle příběh doporučím, protože je boží!

Tesset
02.04.2024 4 z 5

Tak opět jedna fajnová. Nebyl tam žádný extra zvrat, což bylo asi dobře, tak nějak se to celkově k příběhu hodilo. Asi nemám nic, co bych vytkla, příjemné čtení, které si možná někdy přečtu znova pokud nebude, co číst :) ha ha. Jsem zvědavá, jak dopadne pokračování o Holdenovi.

lusitta05
31.03.2024 4 z 5

Aj mňa toto bavilo, bola som zvedavá ako to dopadne. Fajn oddychovka.

Books_by_Dee
27.03.2024 3 z 5

Další knížka z pera autorek Ward a Keeland je tady a přišlo mi, že je to zase trochu něco jiného než jejich předchozí knihy, které jsem zvládla už přečíst – přišlo mi to víc takové lehké (žádné drama) a vtipné.

Naprosto dokonalá odpočinková knížka, která přišla zrovna v čas, kdy jsem něco takového potřebovala.

Billie, talentovaná tatérka, neměla zrovna dobré zkušenosti s chlapy a chce přestat úplně randit. No ale to by ji přes cestu nemohl přeběhnout sebevědomý architekt a také její domácí Colby. Domluví se, že spolu budou „nerandit“ (takže spolu vlastně chodí, ale takhle debilně to nazývají – ale vlastně to má svoje kouzlo). No jo, ale všechno nemůže být takhle růžové až do konce. Minulost se vrací a oběma to obrací život vzhůru nohama.

Byl to trošku slow burn, ale vlastně zároveň nebyl. Ono to dlouho je takové miloučké, nezávazné, tak vždyť přeci „nerandí“, ale zároveň moc dobře se vnímá ta jejich skvělá chemie a že vlastně to jejich „nezávazné nerandění“ vlastně vůbec nezávazné není.

Mě se kniha neskutečně líbila a snad se brzy dočkáme i pokračování série, protože všichni chlápci z party by mohli mít skvělé příběhy. Mě se tenhle líbil moc, jen mohl mít o pár stránek méně, pak by se občas tak netáhl. Hlavní postavy jsem si však oblíbila hned. Ono celý ten jejich projekt „nerandění“ byl vlastně docela originální a dalo to knize takovou fajn jiskru, jen občas to mohlo více jiskřit a méně se táhnout.

Raislin
23.03.2024 4 z 5

Taková klasika od autorek. Jejich kniha je vždy sázka na jistotu. Tento příběh dle mého názoru nepatří k těm nejlepším, ale rozhodně mě nezklamal.

hana1039
12.03.2024 5 z 5

Máme tady čtyři kámoše,tak snad čtyři díly ?? No, vypadá to, že příští díl bude o Holdenovi,asi se máme na co těšit, naše známé autorské duo nás určitě nezklame :-))

Knihomol_ka
11.03.2024 4 z 5

Krásný a plynulý příběh na bázi slown burn. Hlavní hrdinka, která je tatérka Billie, je úžasná a svérázná. Sní se rozhodně nebudete nudit. Když zjistí, že jí její přítel podvádí na randící aplikaci Tinder, rozhodne se mu pomstít. Při tom svém žertíku se pozná s Colbym, který vychovává sám svou malou dcerku. Jejich vztah se vyvíjí velmi pomalinku, ale je to příjemný. Pokud zrovna hledáte něco hezkého a oddechového, tak se vám příběh bude rozhodně líbit.

Paja1709
08.03.2024 5 z 5

Této dvojici autorek to prostě dohromady sedí. Ja jsem se bavila a uz se těším na další díl.

pacinka
08.03.2024 5 z 5

Tohle se povedlo moc. Měla jsem strach, že budu zase zklamaná, protože poslední knihy autorky jakoby to nebylo ono. Tohle mělo šťávu, energii, jiskření, humor, pláč, otáčela jsem jednu stránku za druhou a nesmírně se těším na další díly.

Autoři knihy

Penelope Ward
americká, 1975
Vi Keeland
americká

Kniha Pravidla randění je v

Právě čtených6x
Přečtených104x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených5x
Knihotéce113x
Chystám se číst154x
Chci si koupit47x
dalších seznamech3x