Závod s časem

recenze

Závod s časem (2024) 3 z 5 / bookbug_cz
Závod s časem

Dělat recenzi na osmý díl série už podle mě moc nejde! Ale rozhodně nechceme, aby se na naši oblíbenou Lisu zapomnělo, takže něco vám o její poslední (zatím) knize teda povím.

To čtení jsem si opět neskutečně užila. Lisa píše lehce, čtivě a velmi často příběh zkombinuje tak, že nám jde z toho hlava kolem. Já si u jejich knih opravdu odpočinu. Baví mě detektivka Josie i její styl života - života, který byl od narození jeden velký horor. Závod s časem není nejlepší díl této série, ale pozornost si určitě zaslouží.

V tomto díle se do hledáčku sériového vraha dostane její sestra Trinity. A to zcela upřímně svou cílevědomostí a na můj vkus i lehkou arogancí. Trinity je reportérka a honí se za senzacemi. Když hrozí, že by ji stanice mohla odstavit, chytne se jednoho staršího nevyřešeného případu a doufá, že jí to dostane na vrchol. Upoutá k sobě ale nebezpečného vraha, který ji unese a nikdo, ani její nejbližší rodina, netuší, co se děje a do čeho se to mohla zaplést. Za chatou, kterou si pronajala se navíc najdou pečlivě naaranžované ostatky.

Autorka nás opět vzala do minulosti Trinitiny rodiny a jejich tragické ztráty. Odkrýváme hned několik nevyřčených tajemství. V knize se nám taky střídají dvw linky - ta detektivní a ta rodinná, i když do poslední chvíle nevíme, kdo z oné rodiny je to největší mešuge

Pokud máte rádi detektivky šmrncnuté troškou thrilleru, tak vám tuto sérii mohu s klidným svědomím doporučit.
...
Za knihu děkuji @grada_cz a @cosmopolis_cz v rámci #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář