Za mě, zklamání, ale někoho určitě zaujme

recenze

99 kluků Micaha Summerse (2023) 2 z 5 / gabrielakop
99 kluků Micaha Summerse

na 99 kluků Micaha Summerse jsem se moc těšila a podle recenzí, které jsem viděla na instagramu jsem předpokládala, že se mi to bude líbit. opak je ale pravdou a mě tahle knížka, i přes prvotní nadšení (které mi vydrželo tak pět kapitol), nakonec dost zklamala.

příběh zněl podle anotace tak hrozně skvěle! letní romantika, první láska, kreslení a osudová setkání.
ale asi ve čtvrtce příběhu mi došlo, že to asi bude celé jinak, než jsem čekala. i když jsem byla nakonec spokojená s tím, jak celý příběh dopadl, moje očekávání byla prostě jiná, takže jsem si čtení neužila, tak jak jsem doufala, že si to užiju.

popravdě, největším problémem pro mě asi byl Micah, který má pohádkovou představu o romantickém životě, což by vůbec nebylo špatné, ale ono to už bylo prostě moc.
pak je tu Grant, za začátku má oblíbená postava no a pak se to zvrtlo a hrozně mi začal vadit, nechci ale prozrazovat, proč, protože to má dost zásadní roli v příběhu.
poslední důležitá postava je rozhodně Eliot, kterého jsem si z celé knížky oblíbila asi nejvíc.

já sama za sebe knížku doporučit nemůžu, ale věřím, že ostatním se líbit může


99 kluků Micaha Summerse 99 kluků Micaha Summerse Adam Sass

Okouzlující romantický příběh - úplná pohádka! Micah Summers všechny kluky, kteří se mu líbí, jenom kreslí a postuje na Instagram, rande žádné. Už jich bylo 99, jeho účet je velmi populární a všichni čekají na č. 100. Když se v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář