Výměna rolí

recenze

Výměna rolí (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Výměna rolí

Jakou poslední knihu jste četli na doporučení?

Rozhodně moc děkuji @iveta_skorpikova za doporučení této autorky. Hned první kniha mě dostala a opravdu jsem nadšená. Jestli máte rádi peprnější romantiku, určitě k Ivet na profil jukněte.
Liam je herecký idol a hollywoodská hvězda. Shelby je jeho hospodyně. Stačí tyhle dvě věty a asi už víte, jak příběh skončí. Jenže v průběhu příběhu si Shelby a Liam musí vyměnit role. Jak se jim povede?
Opravdu jsem se zamilovala do tohoto páru. Liama nejde nemilovat a Shelby je strašně moc fajn holka, kterou bych hned brala za kamarádku. Jejich popis byl skvělý a tak dobře zvládnutý, že jsem byla zorientovaná v příběhu během dvou kapitol. Navíc v knize stihl proběhnout i vývoj postav.
Čtivost příběhu je až neuvěřitelná a kniha je neodložitelná. Trochu jsem se obávala toho, že je hlavní hrdina slavný idol – to totiž v knihách moc nemusím. Jenže tady v románku se svojí podřízenou a hlavně dobrou kamarádkou mi jeho sláva vůbec nevadila. Dodalo to téhle friends to lovers romanci nový rozměr.
Konec není překvapivý, ale opět jsem knihu zavírala s úsměvem na rtech v pozdních nočních (nebo brzkých ranních) hodinách.

Obálka a grafika: Ach jo. Tenhle chlap se mi ani nelíbí. Ty dobarvené oči už jsou celkem přes čáru.

Verdikt: Prostě pecka. Doporučuji a já se zaměřím na další autorčiny knihy.

Komentáře (0)

Přidat komentář