Výkladové dny s Anděly krystalů

recenze

Andělé krystalů (2018) / RenataP
Andělé krystalů

Ráda jsem tyto karty využila k několika výkladovým dnům a musím říct, že jsou to jedny z těch, které mne překvapily.
Ať už se chcete v tichu a samotě toulat po hlubokých a nádherně zpracovaných výjevech na kartách, které spíše než informace konkrétní, dávají zabrat emocím a nejrůznějším vjemům, nebo jen vzít v potaz ty krátké výstižné větičky, vždycky dostanete odpověď přesně na míru.

V případě, že vám to je málo, jsou rozšířené texty i v přiložené příručce, ale popravdě jsem je skoro nevyužívala. Úplně stačil ten krátký text přímo na kartě a bylo jasno. Překvapilo mne, jak se i jednotlivé karty spojují v příběh, pokud si vytáhnete větší počet karet. A jak musíte chtě nechtě říct - že na tom něco je.
Stejně jako drahokamy a polodrahokamy jsou dary z hloubky země, tak i to, co vám tyto karty sdělují, je bráno z hloubky, dokonce někdy až tak, že vám ukáží něco, co sami před sebou skrýváte, nebo si nalháváte, nebo.... nebo cokoliv,co je hluboko v člověku uložené a z nejrůznějších důvodů to nedává najevo a přehlíží to.

Tak tohle je jediné nebezpečí těchto kartiček, na první pohled tak nenápadných a tvářících se, že jsou to jen krásná poselství a obrázky vzdávající čest symbolice drahých kamenů.

Jenže ta symbolika je právě tou silnou stránkou. Umí skutečně vyvést na světlo a povrch to, co je skrýváno. Byl to fenomén, kterého jsem si u výkladů pro sebe i pro druhé všimla nejvíce.
S jakou přesností umí sáhnout právě tam, kam sáhnout musí (a my často nechceme....).

Renata

Komentáře (0)

Přidat komentář