Tarot Andělské moudrosti

recenze

Tarot andělské moudrosti (2023) 5 z 5 / RenataP
Tarot andělské moudrosti

Karty vynikají jemnými kresbami, které jsou snové, fantazijní a vedou naši intuici opravdu k hlubokému ponoření se do vlastní duše. Do těch nejjemnějších částí, proto karty opravdu mohou splnit to, co si autorka předsevzala - zaměřit se na životní změny, které jsou v souladu s duší, s naším pravým já.

Vyšly ve dvou velikostech, v menší a nyní, v roce 23 ve velikosti větší, která rozhodně kartičkám sluší, navíc knížečka je také ve větším formátu. Lze si ji tak pohodlně pročítat podle potřeby a tady bych řekla, že ani karty nepotřebujete. Přečíst si před spaním jeden odstaveček věnovaný jedné z karet, úplně stačí!
Nádherné pohlazení pro duši.

Mezi výhody patří určitě jemnost, nejsou tu špatné a strašící karty, takže dostanete vždy dobrou odpověd a možná to je i lepší. Někdy skutečně nepotřebujeme vědět, že na nás někdo něco kuje, ale je lépe zaměřit se na budoucnost.
Možná bych tedy kartami neřešila spory nebo věci, kde víte, že nemá místo tolik laskavosti, ale musíte nastavovat přísné hranice. Tam si ulevte a zeptejte se karet jenom na to, jak to máte vy.

R.

Komentáře (0)

Přidat komentář