Voda nad zlato

recenze

Léčivá síla vody (2019) 5 z 5 / LucieB.
Léčivá síla vody

Bez vody bychom nebyli a nežili. Voda je nenahraditelná, je posvátná i zázračná. Kniha Jarmily Mandžukové, autorky více než stovky knih o zdravém životním stylu, alternativních metodách léčby, osobním rozvoji i astrologii vydaná pod názvem LÉČIVÁ SÍLA VODY dokáže čtenáři, jak je voda pro lidské tělo důležitá. Voda je dostupná pro spotřebitele v mnoha formách, nejdůležitější však je dodržovat správně pitný režim, který je nezbytný pro správné fungování lidského těla.
Voda je základ zdraví, vitality, úspěchu a krásy, má uzdravující sílu (najdete zde tipy na využití vody při nemocech od A do Z (alergie, astma, artróza… bolest hlavy, zad, zubů… deprese, ekzémy, chřipku, kašel, klimakterium, krevní oběh, nespavost, neplodnost, otoky, průjem, stres, svalové křeče… zácpu, zánět močových cest, žlučník a další). Upravená a aktivovaná voda (levitovaná, dynamizovaná, magnetická, pyramidová, drahokamová, křemenná, šungitová, stříbrná a zlatá…) může snadno získat zcela nové, netušené a pro člověka velmi prospěšné vlastnosti.
Autorka nabádá vnímat čistou pitnou vodu jako hlavní zdroj našeho zdraví. Pokud k němu přidáme otužování a utužování organismu prostřednictvím vodních procedur, postupně začneme vnímat, jak se koncentruje naše vnímání, ztrácí se vnitřní napětí, přibývá nám energie, cítíme se vyrovnanější a spokojenější, harmonizuje se náš spánek, pomůže nám se snížením hmotnosti…
Knížku jsem přečetla jedním dechem a vřele ji doporučuji na základě vlastních kladných zkušeností.
Voda je nejdůležitější věc na světě, kterou máme. Peter Brabeck-Letmathe

Komentáře (0)

Přidat komentář