Léčivá síla vody

Léčivá síla vody https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425088/mid_leciva-sila-vody-MsA-425088.jpg 4 6 4

Voda je zdrojem zdraví a vitality a sehrává důležitou roli při léčbě řady nemocí a zdravotních potíží. Tato unikátní publikace známé autorky populárně naučných knih přináší množství cenných informací o vodě, pitném režimu, vodoléčbě a dává odpověď na řadu otázek: Kolik vody a kdy máme pít? Jak poznáme nedostatek vody v těle? Jak zlepšit kvalitu vody z kohoutku? Jak dynamizovat vodu? Umí voda přijímat a přenášet informace? Vzhledem k problematice sucha a nedostatku vody nechybí i praktické rady, jak v domácnosti šetřit pitnou vodou, čímž chráníme životní prostředí a šetříme svoje finance.... celý text

Přidat komentář

Sybelle
15.01.2024 5 z 5

Hezky a srozumitelně napsaná kniha o významu vody pro život. Obsahuje doporučení, jak vodu upravovat a používat vhodně dle situací. Na co je lepší teplá voda nebo studená. Na své si přijdou i uživatelé alternativních metod. Určitě stojí za přečtení. Člověk tak aspoň lépe porozumí chodu těla a jak s ním zacházet.

Aaron Lewis
18.08.2021 5 z 5

Moc hezká kniha, asi jí někomu koupím, babičce nebo mamce:). Hned jsem si objednala šungit, tak jsem na to zvědavá:). Milé překvapení.


kirkpatrick
01.12.2020

Asi vše o vodě od A do Z v této zajímavé knize. Voda neskutečný pramen života. Na závěr knihy jsou uvedeny i zajímavé citáty o vodě od známých osobností.

LucieB.
18.12.2019 5 z 5

Budete překvapeni, jak dokáže obyčejná voda zlepšit zdraví, co všechno vyléčí vodoléčba a jak je důležitý pitný režim. Tuto knihu doporučuju každému, kdo stejně jako já bojuje dnes a denně s vlastním pitným režimem.