Vítejte v LocalX

recenze

Habibi (2020) 5 z 5 / _books._.by._.m
Habibi

Stále je pro mě žánr dark romance trošku vzdálený a vždy mi na tom něco nesedí nebo se mi něco nelíbí, atd. Ale tohle bylo opravdu skvělé čtení. Nenudila jsem se, bylo to čtivě napsané, příběh byl opravdu skvělý a hlavně nebylo nic extra uspěchané. A prostředí nakladatelství a zároveň nočního klubu a podsvětí je úžasná. Pojďme si něco říct o hlavních hrdinech.

Habibi. Harry. Záleží na vás jak mu budete říkat. Asi typický bad boy. Přes den redaktor v nakladatelství a v noci manažer klubu, kde zákony moc neplatí. Drsný. Nenechá si nic líbit. Většina lidí ho obskakuje a udělá co on řekne. A samozřejmě je strašně sexy a každá dívka by dala cokoliv za noc s ním

Cassie, dcera politika. Ambiciózní, trošku tvrdohlavá a silná mladá žena. Musí pro nakladatelství napsat knihu do soutěže a samozřejmě jejím redaktorem je Harry. Oba dva žijí rozdílné životy. Zatímco Cassie musí být reprezentující dcerou politika, Harry se neřídí žádnými pravidly.

Během čtení jsem opravdu ani jednou nepocítila nudu. Ani jsem si neříkala jaká je to kravina a dokonce jsem ani jednou nepřemýšlela nad tím, proč postavy reagují nebo dělají to co dělají. Jednoduše všechno dávalo smysl. Příběh šel opravdu do hloubky a otevíral velmi zajímavá témata, která v knížkách nejsou obvyklá. Zejména jedno téma, ale nebudu vám to spoilerovat. Musíte se nechat překvapit.

Povím vám, že konec mě naprosto dostal. Doopravdy jsem to nečekala, i když to ve finále naprosto pochopíte. Já jsem celou knížku měla plno otázek a konec vám na všechny krásně odpoví.

Moc knížku doporučuji samozřejmě všem, kteří mají rádi dark romance, ale i začátečníkům v tomto žánru (). Vždy koukněte ale na trigger warnings.

9.5/10

Komentáře (0)

Přidat komentář