Jezdci jsou zpět

recenze

Ocelová princezna (2023) 4 z 5 / _books._.by._.m
Ocelová princezna

Za poskytnutí knížky k recenzi moc děkuji Knihy Dobrovský.

Druhý díl Zvrhlého krále. Stále pro mě platí, že temná erotika se mi většinou vyhýbá. Celá tato série je pro mě úplně prvním čtením tohoto žánru. Ano, něco tam na mě bylo trochu moc, ale i tak mě to moc bavilo.

Ze začátku mi příběh přišel nudný, ale později už mě to chytlo. Příběh byl zajímavý a nutilo vás to číst dál. Dozvídáme se více o minulosti Elsy a Aidena a vám začne docházet a trošku i pochopíte, proč se Aiden chová tak jak se chová. Tahle část knížky mě moc bavila. Sexuálních scén je tu dostatek. Občas jsme se jim ale i zasmála, protože prostě český překlad. Já nevím, ale co si budem, v angličtině to zní lépe. Dirty talk byl pro mě fakt k smíchu. Na zdrobnělinu ženských genitálií jsem se stala až alergická.

Nicméně je za mě druhý díl lepší než první, ačkoli to tak ze začátku nevypadalo. Celý příběh je za mě dobře vymyšlený, alespoň zatím a já nutně potřebuji další díl. Aiden a Elsa jsou skvělí. Ale i tak mám nejradši Ronana a Colea a potřebuji díly i o nich. Snad se u nás vydá celá série.

Komentáře (0)

Přidat komentář