Tři (s)prostá pravidla

recenze

Tři (s)prostá pravidla (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Tři (s)prostá pravidla

Četli jste už nějakou knihu od nakladatelství Red? Jak se vám líbila?

Všechny knihy, které jsem od nakladatelství Red četla, byly super. A málokdy nějaká dostala pod čtyři hvězdičky. Těším se na další.

V téhle knize se odehrává příběh Evelyn a Logana. Ona je skvělá grafička a on je její šéf. Zdá se vám to povědomé? Možná… ale tady nenajdete pomalé oťukávání a malý flirt před velkým postelovým finále.
Když Evie udělá chybu, která ji bude stát buď práci, nebo spoustu peněz, zvolí to druhé. Jenže kde tolik peněz najednou vzít? Její kamarádka jí dohodí job, ze kterého vám půjde mráz po zádech. Exkluzivní noční klub. Pouta. Páska přes oči. A muž, který jí v okamžiku sundání pásky z očí změní celý život.
Nutno podotknout, že Tři sprostá pravidla dávají pojmům “erotický román“ a “explicitní scény“ naprosto nový rozměr. Pokud vás v těchto knihách baví sex, tady se ho opravdu dočkáte častěji, než kdy jindy. Ale pozor. Není to pokaždé stejné, jako u pana Greye, ne ne.
Ovšem i romantická rovina a popis pracovního prostředí stojí za zmínku. Kniha byla zábavná a měla opravdu příběh, který vás zaujme i pobaví.
Pak tu máme konec, který byl vážně super, ale taky vážně otevřený. Grr. Takovéhle zakončení příběhu by mělo být nezákonné :D.

Obálka a grafika: Obálka je opět nudná. Tyhle obálky jsou všechny na jedno brdo. Je to škoda.

Verdikt: Pokud vám nevadí/baví vás detailní sexuální scény a máte rádi romantiku z kanceláře, tak si tenhle příběh vážně užijete. Doporučuji a hodně se těším na další díl.

Komentáře (0)

Přidat komentář