Tato recenze byla smazána.

Tři metry nad postelí!

recenze

Nabíječ (2014) 4 z 5 / TerezaMondeková
Nabíječ

BOMBA!
Je to moje první kniha, co od této autorky čtu a musím říct, že mě vůbec nezklamala. Naopak. Nadchla mě. Kniha se mi hned líbila. Byla jednoduchá, originální, zajímavá, nenáročná... Je to taková kniha s erotickým nádechem. Dost jsem se při ní nasmála a to občas i dost nahlas, až se na mě byli koukat rodiče jestli jsem duševně v pořádku :D U spostě scén jsem se smála. A to hlavně při bušení do zdi. Jasně, že jsme věděli, jak to dopadne, ale líbilo se mi, že na to hned neskočili. Nejdřív se poznávali, spřátelili se až pak to začalo přerůstat v něco víc. Příjemná změna. Ve věčině takových knih na to skočí hned, ale líbilo se mi, že se spřátelili a poznávali se. Postupně. Moc se mi to líbilo. Stejně se ale nejvíc líbil konec.
Mám docela ráda erotické romany, ale jsem ráda, že tady to bylo mírné. A že v tom byl i humor, přátelství, láska....prostě v příběhu nic nechybělo.

Obálka mě hned zaujala. Líbila se mi. Sice jsem viděla i lepší, ale tahle taky není špatná.
Název se mi taky líbí.

Růžová košilka se mi hned líbila. Caroline je úspěšná, sebevědomá žena se skvělou a vysněnou kariérou designérky. Zrovna se přistěhovala do nového bytu. Všechno se zdá být skvělé, až na nového souseda, co jí každou noc buší do zdi a pokaždé je to jiná žena.
Jednou slyší Och Och, pak O bože O bože a nakonec Mňau Mňau...už jí to leze na nervy! Její kalich trpělivosti přeteče v osudný den, kdy otravný soused buší do zdi tak, že ji skoro vyklepe z postele! Caroline se naštve a v růžové noční košilce půjde bušit ona na jeho dveře. Od toho osudného dne, už nikdy nebude nic stejné.
Jediná co mi na hlavní hrdince vadilo bylo její "Óčko" pořád jenom "Óčko".

Nabíječe jsem si taky zamilovala. Kdo taky ne. Toho si nejde nezamilovat. Simon je sexy, atraktivní a sexy fotograf co cestuje po světě a má rád svůj noční život, kdy buší do zdí. Simon je chlap, který nikdy nemá o ženy nouzi a tak si jich užívá na plné pecky...tedy dokud nepotkal ji. Nečekal, že krásná, mladá a sexy žena v noční růžové košilce bude bušit na jeho dveře, proto aby mu vynadala. Ale trochu se přepočítal. Od osudného večera na ni nemůže přestat myslet.

Tak se rozvíjí úžasný příběh mezi Nabíječem a Růzovou košilkou :D

Přečteno jedním dechem. Nemohla jsem se odtrhnout. Už se těším na druhý díl. Doporučuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář