Ten pocit, když se kvůli vedlejším hrdinům ve vás probudí gay fan :) (Wildcard - Marie Lu)

recenze

Wildcard: Divoká karta (2019) 5 z 5 / Bettybook
Wildcard: Divoká karta

Anotace:
Emika Chenová z warcrossového šampionátu jen sotva vyvázla životem. Teď, když už ví, co se doopravdy skrývá za Hideovým novým algoritmem NeuroLinku, nemůže věřit tomu jedinému člověku, ke kterému vždycky vzhlížela. K tomu, kdo měl být na její straně.
Aby Hideovi plány zastavila, spojí se s Fénixovými jezdci... a brzy zjistí, že v neony osvětlených ulicích Tokia se skrývá nová hrozba. Někdo na Emičinu hlavu vypsal odměnu, a tak je její jedinou šancí na přežití spolupráce se Zerem a jeho nemilosrdnou skupinou Černoplášťů. Brzy však vyjde najevo, že ani Zero není takový, jakým se zdá, a jeho ochrana má svou cenu.
Emika musí čelit zradě i hrozbě budoucnosti bez svobodné vůle. Jak daleko zajde, aby zničila muže, kterého miluje?



Na druhý díl Warcrossu jsem se neskutečně těšila. Jelikož jsem ho četla celkem nedávno a mám ho čerstvě v paměti, můžu říct jestli byl Wildcard lepší.
Ale ono je to hrozně těžké, protože Warcross šel okamžitě do mého seznamu nejlepších knih za rok 2019, a po dočtení jsem prakticky počítala dny do vydání Wildcard (I když jsem se k tomu dostala až teď xD). Každopádně pokud se Vám nelíbil první díl a říkáte si, že do druhého nejdete, neváhejte a běžte. A pokud se Vám Warcross naopak líbil a bojíte se, že Wildcard je jen hloupá vycpávka, není, je to ještě lepší...
Taky to máte tak, když víte, že hlavní postavy budou spolu navěky věků, zamilujete se do vedlejších postav a chcete, aby spolu byli oni?
Zrovna v tomhle případě to byl Tremaine a Roshan :3 :)
A když jsem četla Dvory, a věděla jsem, že Feyre a Rhysand jsou schopný si to rozdat i na bitevním poli, no hádejte na koho jsem se zaměřila???
Jasně že Nesta a Cassian. Můj ty Bože.
Nebo Azriel? Uhhhhh :3
Jinak Vám Wildcard můžu s vřelým srdcem doporučit. ⭐5/5

Komentáře (0)