Ted Bundy, vrah po mém boku

recenze

Ted Bundy, vrah po mém boku (2022) 4 z 5 / Enthu
Ted Bundy, vrah po mém boku

Děkuji moc za knihu Vrah po mém boku Jotě. Moc si toho vážím.

Hned jako první uvedu, že knihu jsem četla poměrně dlouho. Nebylo to tím, že by mě nebavila, ale u některých částí jsem ji potřebovala kouskovat, protože to, co se tam odehrávalo bylo šílené. A jen ta představa, co v té chvíli musely prožívat.

Ale také se objevily části, kterými jsem se spíše prokousávala. To se zejména týkalo začátku a konce knihy. Měla jsem trochu jiné představy o tom, jak kniha bude vypadat, tak jsem zprvu byla zaskočena, že se zabývala životem spisovatelky. Až po delší chvíli jsem pochopila, jakým směrem to bude pokračovat.

Nejhorší pro mě byly části, které se týkaly posledních chvil před smrtí. Bylo mi zle číst o tom, co dělaly, a jaký život by pravděpodobně před sebou měly, než se objevil Ted Bundy. Často jsem pak musela odložit knihu a snažila jsem se to vstřebat.

I čtení, které se týkalo soudu, bylo zajímavé. Jak se choval ke svým právníkům, jak se snažil obhájit. Nad tímhle vším budu ještě hodně dlouho přemýšlet a zároveň mě to nalákalo pokračovat v edici True Crime.

Jestliže máte rádi True Crime příběhy, nebo vás láká dozvědět se něco o vrazích, tak určitě mohu doporučit Vrah po mém boku, který není pouze příběhem o Tedovi Bundym, ale i o jeho známé kamarádce, která ho znala a psala si s ním dopisy.


Ted Bundy, vrah po mém boku Ted Bundy, vrah po mém boku Ann Rule

Jak poznáte, komu věřit? Komplexní portrét Teda Bundyho a jeho brutálního případu. Kniha spisovatelky Ann Rule zpracovává příběh sériového vraha Teda Bundyho, kauzu, která otřásla Amerikou. Stejně jako v době svého vzniku děsi... více


Komentáře (0)

Přidat komentář