Srdce Vortexu.

recenze

Záblesk v zrcadle (2022) 5 z 5 / TerezaMondeková
Záblesk v zrcadle

Olivie LeClarková se upsala k programu, který nabízí seznamovací agentura. Ale rozhodně to není takové, jaké čekala. Nejdřív zažila schůzku s mužem, který se ji pokusil zavraždit, a teď sedí u stolu s Harlanem Rancourtem, s mužem, kterého všichni léta považovali za mrtvého a prosí ji o pomoc s nalezením legendární laboratoře Vortex.

Olivie nemá na vybranou. Musí mu pomoct. Není si jistá, jestli může Harlanovi věřit, nikdo totiž nezná jeho pravé úmysly. Prozatím však platí zásada, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel, protože po tajemství dávno ztracené laboratoře pátrá spousta dalších.

Vortex je jako časovaná bomba, proto musí Harlan a Olivie spolupracovat a věřit si, aby odhalily nejnebezpečnější tajemství Bluestone, než začnou umírat nevinní lidé.



Pro mě nejlepší díl z celé série. Nechyběla úžasná paranormální stránka, která je skvěle vymyšlená a příběh vždycky tak trochu okoření. Navíc úžasné propojení všech tajemství a záhad ohledně ztracené laboratoře. Nakonec do sebe všechno skvěle zapadlo. Hlavní hrdiny jsem si opravdu zamilovala. Líbilo se mi, že se v knize objevily i předešlé postavy, přátelé, rodina. Na konci knihy jsem měla pocit, že to všechno ještě tak úplně neskončilo, že možná bude pokračování. Nechybělo napětí, nebezpečí, akce, překvapení, láska... rozhodně nemůžu nic vytknout. Těším se na další knihy od autorky.

Komentáře (0)

Přidat komentář