Záblesk v zrcadle

Záblesk v zrcadle https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496575/bmid_zablesk-v-zrcadle-J1H-496575.jpg 4 37 10

Fogg Lake série

< 3. díl

Vyvrcholení mrazivé trilogie z městečka Fogg Lake. Experimentování Olivie LeClairové s rychlým randěním nevypadá příliš dobře. Nejprve zažila pekelnou schůzku s mužem, který se ji pokusil zavraždit, a teď sedí u jejího stolu záhadný Harlan Rancourt – jehož všichni považovali za mrtvého – a vykládá jí, že je jediná, kdo mu může pomoci najít legendární laboratoř Vortex. Něco takového Olivia nečekala, když se upsala k programu nabízenému seznamovací agenturou. Nemá však příliš na vybranou, protože její paranormální vyšetřovací firma pracuje pro záhadnou Nadaci a Victor Arganbright, její ředitel, trvá na tom, aby Harlanovi pomohla. Má to jen jediný háček – nikdo nezná skutečné Harlanovy úmysly. Jeho otec kdysi řídil Nadaci jako mafiánskou organizaci a Harlan se měl stát jeho nástupcem. Je vysoce pravděpodobné, že se Harlan vrátil, aby se ujal svého dědictví. Prozatím však platí zásada, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel, protože po tajemství dávno ztracené laboratoře pátrá spousta dalších. Naneštěstí pro Olivii jediné, co mají přátelé i nepřátelé společného, je přesvědčení, že právě ona je klíčem k jejímu nalezení. Ke zneškodnění tikající časované bomby, jíž je Vortex, je potřeba právě její nadpřirozený talent. Olivia a Harlan si vzájemně nedůvěřují, ale brzy zjišťují, že musejí spolupracovat, aby přežili a odhalili nejnebezpečnější tajemství projektu Bluestone, než zemřou další nevinní lidé.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lightning in a Mirror , 2022


více info...

Přidat komentář

MAU256
29.08.2023 5 z 5

Opět krásné čtení od této autorky. Harlan potřebuje pomoc s nalezením Vortexu a Olivia je jediná, koho potřebuje, a to nejen po profesní lince. Dostali jsme tady trošku paranormálna, trošku romantiky, malé narážky na Společnost arkány a rodinu Jonesů. Jsem ráda, že tato knížka si našla cestu do mé knihovny.


"Našla jsem ho, Cat." "Koho?" "Muže, který je ochotný projít peklem, aby mě našel." Catalina se usmála. "Já vím."

"Pokud neutečeš velice rychle, velice daleko, hodlám se za tebe provdat." Na tváři se mu rozlil pomalý úsměv, který byl tak žhavý, že by způsobil požár. "Co se stane, jestli uteču?" "Projdu peklem, abych tě našla." "Správná opověď."

alzbeta4340
30.01.2023 4 z 5

Povedené vyvrcholení série z Fogg Lake. Také mě potěšila zmínka o agentuře Jones a spol. z jiné série, ovšem upřímně přiznávám, že v těch všech paranormální agenturách a společnostech mám už docela zmatek.


kolacky
27.01.2023 4 z 5

Dobře zakončená série... leč dalo by se pokračovat, už podle naznačených slůvek, větiček, směrů... Uvidíme.

Kudík
06.01.2023 4 z 5

Olivie LeClairová měla úžasný a celkem výstižný dotaz pro eliminaci partnerů rychlého randění, a to „Kdybych zítra zmizela, prošel byste peklem, abyste mě našel?“ Proto odpověď s kterou se vytasil "John" byla ta pravá. Harlan Rancourt s jeho talenty byl také velmi zajímavá postava a snad se mihne i v rámci své pětiletky v sérii "Společnost arkány", někde kolem Fallona Jonese. Tato série mě teprve čeká, ale líbí se mi promyšlená provázanost autorky.

TerezaMondeková
06.01.2023 5 z 5

Pro mě nejlepší díl z celé série. Nechyběla úžasná paranormální stránka, která je skvěle vymyšlená a příběh vždycky tak trochu okoření. Navíc úžasné propojení všech tajemství a záhad ohledně ztracené laboratoře. Nakonec do sebe všechno skvěle zapadlo. Hlavní hrdiny jsem si opravdu zamilovala. Líbilo se mi, že se v knize objevily i předešlé postavy, přátelé, rodina. Na konci knihy jsem měla pocit, že to všechno ještě tak úplně neskončilo, že možná bude pokračování. Nechybělo napětí, nebezpečí, akce, překvapení, láska... rozhodně nemůžu nic vytknout. Těším se na další knihy od autorky.

Staráknížka
18.12.2022 5 z 5

Jsem milovnice příběhů paní Quick. nejvíce se mi líbí ty detektivní s větší či menší dávkou paranormálna. Krásně jsem si početla a další hrdinka se, zřejmě, chystá pod čepec. Snad se brzo objeví nějaké pokračování.

Duchoslp
27.11.2022 4 z 5

Závěrečný díl je stejně skvělý jako ty předešlé. Všechny nitky se postupně rozplétají a před námi je rozluštění tajemství skryté laboratoře.

saez
14.11.2022 5 z 5

Pěkné ukončení. A možná i trochu naťuknutí k nějakému dalšímu možnému pokračování? Kdo ví?

biki
10.10.2022 5 z 5

Podle mého názoru nejlepší díl série. Skutečně důstojné vyvrcholení celého příběhu s velmi uspokojivým vyřešením ústředního problému. Opět velmi sympatičtí hrdinové, kteří nejsou bezchybní, a také několik známých z minulých dílů. No, a třešinka na dortu - nástřel na slibné zapojení také Jones a spol. Už se těším.

Fifth Element
01.10.2022 5 z 5

Já jsem naprosto spokojená!
Jako vždy čtivé, navíc se opět naplno projevuje paranormální stránka tvorby autorky a co mě osobně potěšilo, i příslib spojení mezi Nadací a Společností Arkány. Doufám, že vyjdou nové série v tomto duchu a co víc, že budou dopřeloženy i ty chybějící, už napsané..
Už dlouho přemýšlím, že si znovu přečtu celou dlouhou sérii vztahující se ke Společnosti jak z minulosti, tak z budoucnosti (Rainshadow) a tato kniha mě k tomu kroku postrčila zas o něco blíž :)

Autorovy další knížky

Amanda Quick (p)
americká, 1948
2004  83%Galantní pomsta
2008  87%Zkrocený netvor
2007  83%Nebezpečná láska
2011  80%Až na dno
2004  80%Placená společnice

Kniha Záblesk v zrcadle je v

Právě čtených1x
Přečtených44x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce79x
Chystám se číst32x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x