Sólo je nejlepší.

recenze

Rockové sólo (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Rockové sólo

„Život je píseň, Anne. Tak si ji pojďme zahrát!"

Mal Ericson je sexy bubeník ze slavné rockové skupiny Stage Dive. Jeho pověst poslední dobou není zrovna růžová a to hlavně kvůli jeho milostným aférkám. Paparazzi a tisk ho doslova žerou zaživa. Musí na své pověsti zapracovat. Najít si přítelkyni. Teda falešnou přítelkyni, se kterou budou před celým světem předstírat, že se konečně usadil. Kde najít holku, která by na tento úkol byla vhodná kandidátka... Mal by za normálních okolností zavolal nějaké své "kamarádce" z minulosti, ale Mal potřebuje holku, která je milá, hodná, aby byla sympatická jeho okolí.

Anne Rollinsová je obyčejná dívka. Ale v poslední době nemá zrovna kliku. Její sousedi a zároveň dobří kamarádi Nate a Lauren ji vytáhnou ven na večírek, aby se trošku uvolnila. Pobaví se, vypustí z hlavy všechny starosti a stres, ale to, co ji tam čekalo, to nečekala ani v nejlepším sně. Seznámí se tam s Mallem Ericsonem. A to není všechno... nastěhuje se k ní a zaplatí nájem na několik měsíců dopředu. Ale bude za to chtít malou službu. Dneska přece není nic zadarmo. Mal chce, aby Anne předstírala jeho přítelkyni. Anne nad tím chvilku přemýšlí, ale vlastně proč ne. Hrát přítelkyni světově známému bubeníkovi, který dřív býval jejím idolem.


„To už je lidský úděl chtít víc, než je možné."

Plán jim zatím vychází perfektně. Všichni asi opravdu věří, že se Mal rozhodl usadit. Ale mezi Malem a Anne to jiskří. Později už ani jeden nedokáže odolat touze. Musí si přiznat, že mezi nimi něco je. A tak to spolu zkusí doopravdy. Ale dokáží spolu Anne a Mal překonat všechno, co na ně čeká...?

„Vím, že většinou si hraješ na šťastnýho a spokojenýho frajírka, ale ve skutečnosti se v tobě skrývá spousta jiných mužů... jsi prostě trochu komplikovanější, než se na první pohled zdá."



Anne... nevím proč, ale hlavní hrdinka mi opět k srdci moc nepřirostla. Líbila se mi, ale nic extra. Já mám radši hlavní hrdinky, které nejsou tak uťápnuté. Nemám ráda hlavní hrdinky, který se bojí ozvat, když se jim něco nelíbí.

Mal... bubeníci jsou prostě k sežrání! Mala jsem si zamilovala a to hlavně kvůli tomu, že má neskutečný smysl pro humor, ty jeho hlášky byly prostě top. Taky se mi na něm líbilo, jak se dokázal odvázat, jak do všeho šel s chutí. Mal byl vtipný, sexy, starostlivý. A na konci opravdu člověk chápe, proč se tolik opíjel. Sice tu situaci neřešil úplně dobře, ale je to pochopitelný. Přijít o tak důležitého člověka ve vašem životě.


Skvělé pokračování. Lepší než první díl. Skvěle popsané prostředí hudby, kapely. V příběhu ani nechybí momenty překvapení, ale ani zvrat. Čte se to rychle, skvělá oddychovka a dost jsem se zasmála. Mal a ten jeho smysl pro humor. V knize opět nechybí láska, romantika, překvapení, zvrat, krásný konec a epilog. Hlavní myšlenka na knihu... nic originálního, navíc mě mrzí, že je kniha tak krátká.

Komentáře (0)

Přidat komentář