S láskou tě nenávidím

recenze

S láskou tě nenávidím (2020) 3 z 5 / ZapisnikTerky
S láskou tě nenávidím

Zažili jste někdy “od nenávistí k lásce“ vztah? Nebo třeba jen k dobrému přátelství?

Na knihy Jo Watson jsem se chystala dlouho a začala jsem právě touto, protože je často připodobňovaná mé oblíbené knize Má mě rád, nemá mě rád od Sally Thorne (ano, Jo Watson má knihu s podobným jménem).

Stážistka Sera je ve své práci moc spokojená, dře jak může a snaží se vydobýt povýšení a stálé zaměstnání. Do toho po nocích a víkendech pracuje v restauraci svých skoro tátů. Tento homosexuální starší pár jí dal možnost uživit svou pravou rodinu už v patnácti. Otec je totiž alkoholik a hazardní hráč, který jim krade peníze, matka je psychicky nemocná a závislá nejen na lécích, ale i na svém manželovi a do všeho má Sera ještě mladší sestru, která by chtěla studovat, ale nemá z čeho. Všechno se však pro Seru změní ve chvíli, kdy jí vstoupí do života Ben.

Od této knihy jsem možná očekávala až příliš a proto je moje hodnocení tak nízké. Neberte to tak, že by se mi kniha nelíbila. Já to vidím následovně. První půlka knihy byla trochu moc přitažená za vlasy. Nevím, ne že by tam byly nereálné situace, ale Ben byl prostě trochu MOC. Jenže druhá půlka knihy byla vážně skvělá a já ji slupla jak malinu. Tak jsem si to v hlavě tak nějak zprůměrovala.
Umístění příběhu do reklamní agentury bylo opět příjemné. Viděli jsme víc z pracovního nasazení a to já vždy vítám, když to nepřesahuje hlavní linku.
Hlavní hrdinové byli fajn, ale nějaké emoce k nim jsem začala cítit až v druhé půlce knihy. Zato JJ a Bruce si mé srdce získali okamžitě. Věřte mi, že kdyby nebylo tohoto rozkošného párečku, hodnocení by bylo určitě nižší.
Celkově je děj poměrně předvídatelný, ale to je celkem obvyklé v tomto žánru. Kniha je opravdu čtivá a oddychová.
Závěr je milý a uzavřený. Nic originálního, ale bylo to pěkné.

Obálka a grafika: Líbí se mi obálky knih, které jsou graficky zpracované. Tahle grafika je možná trochu moc zjednodušená, ale vypadá to docela dobře.

Verdikt: Jestli máte romantické příběhy se špetkou erotiky, kde se dočkáte trochy toho klišé, tak vám tuhle knihu můžu doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář