S Kingem si není radno zahrávat

recenze

King (2018) 4 z 5 / eva3695
King

Brantley King je ztělesněním ďábla. Je zuřivý, vášnivý a sexy umělecký tatér, který byl právě propuštěný z vězení. Od mala žije na hraně zákona, obchoduje s drogami a rád si užívá holek, které mu padají k nohám. Není radno si s ním zahrávat, protože on se nebojí ničeho. Je schopný zabít i vlastní mámu.
Doe, je dívka, která neví, kdo je. Poté, co se probudila v popelnici od krve a se ztrátou paměti, žije na ulici. Nikdo ji nehledá a tak se ji ujme feťačka Nikki. Obě dívky se vydávají na párty motorkářů, aby nějakého ulovili a bylo o ně postaráno. Doe se rozhodne zaprodat své tělo. Jenže než se tak stane, setká se s náruživým Kingem.
Nikki totiž ukradne Kingovi nějaké peníze a uteče. Při útěku omylem postřelí Doe. A tak si jí King ponechá jako své vlastnictví. Jenže Doe se nechce vzdát tak snadno. Jenže mezi ní a Kingem to celkem jiskří, i když se tomu oba brání.
Jak to mezi nimi dopadne, když to od první chvíle vypadá, že se navzájem povraždí, ale zároveň je to k sobě táhne? A kdo vlastně Doe ve skutečnosti je?



Novinka z nakladatelství Ocelot, kniha King, je naprosto jedinečná kniha, kterou jsem zatím četla. Je plná vulgarismů, drog, mafiánského podsvětí a sexu. Rozhodně můžu říct, že to není kniha pro každého. Nečekejte žádnou romantiku. Samozřejmě se tam objeví, ale ne moc. Toto je opravdu surový erotický román, kde se od začátku do konce mluví velmi sprostě, tečou potoky krve a berou se drogy. Ale když si zvyknete, zjistíte, že to je naprosto skvělá kniha. Tedy za mě určitě.
Těšila jsem se na vývoj mezi Kingem a Doe. Od začátku tušíte, jak to nakonec dopadne, ale otevřený konec Vás dostane. Prostě potřebujete pokračování a to nejlépe hned. King je alfa samec až mi občas lezl na nervy svým chováním, ale nakonec jsem si ho oblíbila. A Doe? Ta to nemá lehké, protože si nepamatuje, kdo byla dřív. Jak tyto dva protiklady spolu můžou vyjít? Můžou... Ale bude je to stát spoustu energie a přesvědčování.
Jediné, co mě tam rozčilovalo, bylo rozložení stránky. Text byl psaný až na skoro samý okraj stránky. A celkově to vypadalo neuspořádaně.
Ale toto je asi jediná vada na kráse, protože obálku má dokonalou. A já se těším na druhý díl – Tyran.

Moc bych chtěla poděkovat holkám z internetového knihkupectví Megaknihy za poskytnutí této skvělé novinky.

Komentáře (0)

Přidat komentář