Říkej tomu, jak chceš

recenze

Říkej tomu, jak chceš (2021) 5 z 5 / Bookexpresss
Říkej tomu, jak chceš

Brigid je jedna z mých number 1 autorek a její knihy si u mě vždy získaly plný počet hvězdiček a všechna slova chvály. Trošku jsem se bála, abych náhodou neměla až moc velké očekávání, které mi mnohdy zkazí celkový dojem z knihy, ale tohle nebyl ten případ. Rozhodně ne. Tohle čtení bylo úžasné! A hned vám řeknu proč.

Říkej tomu, jak chceš byla stejně jako autorčiny předešlé knihy Dopisy ztraceným a Na co slova nestačí šíleně čtivá. Mrknutím oka jsem přečetla 100 stránek a vážně jsem nechtěla, aby příběh skončil. Jako další plus byly postavy. Jako vždycky jsem si ty klučičí zamilovala víc (Rob je skvělyyy), ale i ty holčičí autorka vykreslila příjemně (Maegan = zlatíčko). Řešilo se tu mimo romantiky (které bych teda snesla o dost víc) různé témata, přes krádeže, problémy teenagerů i dospělých, až po mentální zdraví a budoucnost.

Mám pocit, že se v recenzích na knihy Brigid pořád jen opakuji, ale když ony jsou tak dobré! Věřte mi a přečtěte si je, minimálně tahle novinka vám prostě nesmí uniknout. Moc vám ji doporučuju a doufám, že se vám bude líbit tak jako mně!

•spolupráce s Albatros media•

Komentáře (0)

Přidat komentář