Rande s knihomolkou

recenze

Rande s knihomolkou (2022) 3 z 5 / Bookexpresss
Rande s knihomolkou

Poslední dobou čtu hlavně oddechové knížky, jelikož na čtení nemám tolik času a nálady, knížky bez vážnějšího tématu a zpracování jsou proto moje go to. Tahle romantická knížka splnila všechny moje očekávání, které sice nebyly nějak převratně velké, ale od takového typu knih se toho moc ani předpokládat nedá.

Hlavní hrdinové mi byli hrozně sympatičtí, Kinsley je vtipná a skvělá hlavní hrdinka, která miluje knížky a pro své kamarády by udělala první poslední, no a Josh je úžasný!! Celý jejich vztah jsem hrozně žrala, hlavně díky nim mi čtení ubíhalo rychle. Kapitoly autorka psala jak z pohledu Kins, tak i Joshe, což bylo moc fajn, mohla jsem tak nahlédnout do jejich hlav a pozorovat, jak se cítí a nad čím zrovna přemýšlí. Celkově kapitoly z více úhlů pohledu mi vyhovují moc!

Knížku doporučuju těm, kteří nehledají těžkou a náročnou literaturu. Jde fakt jen o oddechovku, která vás ale pobaví a určitě se vám bude líbit jako mně!!

anotace:
Pro Kinsley jsou knihy celý její život. Nejen, že pořád něco čte, ale spolu se dvěma kamarádkami vlastní knihkupectví v malém městě v Montaně. A zatímco její přítelkyně mají své lásky, ona si vystačí s fiktivními muži. Až do chvíle, kdy kamarád jejího bratra Josh z legrace navrhne, že jí pomůže najít přítele. A tak začíná série roztomile trapných schůzek, jejichž účastníci nemají u Kinsley šanci… žádný z nich ji totiž nepřitahuje tolik jako právě Josh.


Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

Pro Kinsley jsou knihy celý její život. Nejen, že pořád něco čte, ale spolu se dvěma kamarádkami vlastní knihkupectví v malém městě v Montaně. A zatímco její přítelkyně mají své lásky, ona si vystačí s fiktivními muži. Až do chvíl... více


Komentáře (0)

Přidat komentář