Probuzená šelma

recenze

Probuzená šelma (2023) 4 z 5 / jadwiga
Probuzená šelma

Český Bond s Jamesem Bornem v jednom je náš hlavní hrdina Michal Dabert.

Po nevydařeném teroristickém útoku na lodi Star of the East, kdy šlápnul na kuří oko jisté teroristické skupině, má Dabert teroristy v patách téměř na každém kroku. Během krátké chvíle se však stává trnem v oku nejen těmto teroristům, ale i dalším velkým organizacím, a tak začíná velký boj o přežití, během nějž Dabert procestuje snad celou zeměkouli, a zažije nevídané. Vždy je nad věcí a se vším si umí poradit. Z českých hrdinů mi nejvíce připomíná brouka Pytlíka. Dabert je prostě sympaťák každým coulem, má rád historii, pěkné ženy a dobré jídlo.

Krimithriller s jistou dávkou vtipu a historických okének, vás jistě pobaví a zajisté si u něj velmi odpočinete. Já jsem se u čtení skvěle bavila. A jsem zvědavá i na jeho další příhody že světa podrazů a podlých křiváků.

Další český autor, jenž mě mile překvapil.


Probuzená šelma Probuzená šelma František Niedl

Michal Dabert si měl na velké zámořské výletní lodi odpočinout. To ale nebylo dost dobře možné, když se teroristé rozhodli loď unést a i se všemi cestujícími ji použít jako sebevražednou zbraň. Dabertovi se dařilo postupně teroris... více


Komentáře (0)

Přidat komentář