Přečteno: Pár stránek navíc

recenze

Pár stránek navíc (2020) / knihomolka239
Pár stránek navíc

Po dočtení Kronik prachu mi bylo jasné, že Pár stránek navíc... zkrátka musím mít! Knížku jsem si předobjednala a moc jsem se těšila, až mi přijde a konečně si ji budu moct přečíst.

Knížka je takovým bonusem ke Kronikám prachu. Čtenář se znovu vrací do světa Kronik prachu a setkává se také s některými postavami, o kterých se dozvídáme více. Nechybí povídky nebo bonusové kapitoly z pohledu jednotlivých postav. Kromě toho ale dostanete i poznámky autorky, ve kterých vysvětluje, proč se rozhodla psát právě tento žánr nebo jak se dostala k hlavním postavám a jak je vymyslela. Nechybí ani recept na sušenky nebo další bonusové materiály, které vás určitě potěší.

Pár stránek navíc... je knížka plná nádherných ilustrací, které si budete chtít prohlížet stále dokola. Díky nim se dozvíte třeba i to, jak vypadaly některé postavy a zkrátka to knize dodává na kvalitě.

Bonusové knihy občas bývají tak trochu zbytečné a čtenář má pocit, že vyšly jen proto, že autor byl úspěšný. Autorka toho má ale spoustu, co nám chce předat a bonusová knížka je ideálním řešením. Po jejím přečtení rozhodne nebudete litovat a osobně mi titul připadá plnohodnotný.

Komentáře (0)

Přidat komentář