Přečteno: Na jedné vlně

recenze

Na jedné vlně (2021) 4 z 5 / knihomolka239
Na jedné vlně

Vzpomínáte si ještě na knihu Kudy ke hvězdám? Pro mě to byla jedna z nejlepších knih loňského roku a když jsem zjistila, že autorce bude vycházet další, věděla jsem, že ji zkrátka potřebuju!

Bailey se stěhuje do Kalifornie, kde začíná v nové práci. Tam potkává Portera, který pracuje jako securiťák a jeho přítomnost ji rozčiluje a těší zároveň. Co si o něm myslet? Navíc tu je ještě jeden kluk - s tím si Bailey píše online už nějakou dobu a shodou náhod bydlí také v Kalifornii. Ale co když je nebezpečný nebo vůbec není tím, za koho se vydává? A koho si Bailey nakonec vybere?

To zní jako docela jednoduchá zápletka, že? Navíc už anotace nám říká, že Porter má tajemství: to on je Alex... víceméně. Je tedy jasné, že kniha toho musí nabídnout mnohem víc a příběh nebude jen o rozhodování Bailey mezi Porterem a Alexem a následné zjištění, že se jedná o jednu a tu samou osobu.

A opravdu nebyl! Autorka opět dokázala, že umí skvěle psát a čtenář se na více než tři sta stranách rozhodně nebude nudit. Líbilo se mi, že se celý příběh věnuje především vývoji vztahu Bailey a Portera a autorka se nesnaží zbytečně přidávat spoustu dalších dějových linií nebo čtenáři nepředstavuje osudy dalších vedlejších postav. Samozřejmě, někdy je to žádnoucí, ale v tomto případě bohatě postačilo věnovat se hlavním postavám. Ty byly skvěle napsané, obzvláště Bailey se mi moc líbila. Zároveň vás čeká parádní letní atmosféra a opravdu čtivý příběh. Zkrátka skvělá letní romanika, která rozhodně stojí za přečtení.

Knihu k recenzi mi poskytl Albatros Media, kterému tímto děkuji!


Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Bailey „Mink“ Rydellová miluje klasické filmy a právě strávila několik měsíců zamilováváním se do vtipného filmového geeka, kterého zná jen online pod přezdívkou „Alex“. Teenagery dělí dvě odlišná pobřeží, dokud se Bailey nepřestě... více


Komentáře (0)

Přidat komentář