Parádní vánoční počtení

recenze

Jak si zamilovat Vánoce (2020) 5 z 5 / Knihomolka97
Jak si zamilovat Vánoce

Od Karen Schaler jsem přečetla zatím 4 knihy a právě tahle se mi líbila nejvíc. Jak si zamilovat Vanoce jsem zhltla na jeden zátah, což se mi dlouho nestalo.

Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem láska. Miluje na nich úplně všechno! Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli Grantovi. Jenže ten má v právnické kanceláři neustále práce až nad hlavu a nezbývá mu čas ani chuť na kouzlo zimních svátků. A tak se Emmie rozhodně, že je třeba maličko ho postrčit správným směrem. Jenže její plán už od samého začátku vychází trochu jinak, než byl zamýšlen...

Jak je u této autorky zvykem, Vánoce sálají z každé stránky a prostředí opět stojí za to. Věřím, že pro někoho už je to too much, ale myslím si, že by probudila vánoční náladu i v Grinchovi. :-D
Ovšem co tuhle knihu u mě vyzdvihuje oproti ostatním autorčiným knihám, to je rozhodně romantická linka. Ta byla jedním slovem úžasná.
Hlavní hrdinku Emmie si nešlo neoblíbit, byla takový blázínek a báječný člověk. A taky si k sobě zasloužila někoho stejně skvělého!
Krásný dojemný příběh, který si stopro ještě někdy přečtu.

Komentáře (0)

Přidat komentář