Nové šance

recenze

Nové šance (2024) 5 z 5 / bookbug_cz
Nové šance

Návrat do malého města ve Skalistých horách se povedl. Miluju to. Protože se to vyrovná prvnímu dílu, který za mě byl top, a ty další je prostě nepřekonaly. Nové šance ale ukázaly, že to Lilly s láskou a vášní stále umí. Máme tady opět novou holku z Německa a k ní jednoho místního „domorodce“, který to v životě nemá tak úplně jednoduché. Takže dvounohé sexy tajemství. Prostě značka ideál.

Leonie je sládek. Vyrostla v rodinném pivovaru v Německu na tradicích, kterých se ale ona tak úplně držet nechce. Ráda by vařila řemeslné pivo, ale tento nápad rozhodně nenadchne jejího otce, který o moderních postupech a trendech nechce ani slyšet. Rozhodne se tedy odjet na praktikum do zahraničního pivovaru a samozřejmě si vybere jeden nedaleko našeho milovaného Green Valley. Pivovar ale těsně před jejím nástupem vyhoří a Leonie tak zůstává uvězněná v cizí zemi bez jakékoliv jistoty. Naštěstí jí ale osud přivane do místního baru, kde potkává charismatického Sama. S ním si střihne krátkou, ale intenzivní „líbačku“, on se ale stáhne a Leonie nechápe proč. Samova matka ji nakonec najme jako chůvu, než si dívka najde nové praktikum. A tak se stane, že se Leonie stará o malou dcerku „jejího“ Sama, se kterým se tak potkává denně v jednom domě, a to i v noci, když oba nemohou spát.

Chemie od začátku do konce, skvěle vykresleny postavy, nádherná příroda (ano, kterou si představuju ve své fantazii a i tak si připadám jako v ráji). A do toho témata, která řeší naší hlavní hrdinové. Sam jako otec samoživitel, který sní o vlastní restauraci. A Leonie, která svou vášeň našla ve vaření piva, ale chybí jí toužebná podpora vlastní rodiny.

Opět a zas výborná Lilly Lucas
...
Za knihu děkuji @knihydobrovsky v rámci #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář