Nina Guerrerová opět v akci proti zlu

recenze

Hadí oči (2022) 5 z 5 / Šárka5875
Hadí oči

Speciální agentka FBI Nina Guerrerová začíná se svými kolegy z týmu řešit trojnásobnou vraždu, která se stala v noci v rodinném domku ve Phoenixu. Manželský pár a novorozená dcera jsou mrtví. Vše je naaranžováno tak, aby to vypadalo, že vlastně nešlo o trojnásobnou vraždu, ale že vraždila žena a sama nakonec spáchala sebevraždu. FBI však zjistí, že toto není ojedinělý případ. Nakonec se ukáže, že pachatel vraždí již 28 let pravidelně v přestupný rok v různých městech USA a oběťmi jsou vždy manželský pár s novorozenou dcerou. Co se stalo spouštěčem tak hrozných činů? Jak se vším souvisí dávná legenda o Lloroně a sama Nina?

Šifra byla skvělým pilotním dílem série, ale Hadí oči byly ještě lepší, naprosto výborné. Autorka napsala do detailů propracovaný napínavý příběh, ve kterém nechybí ani pohled a myšlenky samotného pachatele. Postavy jsou uvěřitelné, Nina mě hodně baví, to, co si v životě prožila, je šílené. Konec byl pro mě strhující a dokonce mě i rozbrečel, což vám asi může u thrilleru připadat neuvěřitelné, ale stalo se.

Sama za sebe sérii s Ninou Guerrerovou vřele doporučuji. Autorka píše chytře, chce se mi říct až dokonale. Za mě obrovský palec nahoru a určitě dříve, než sáhnete po Hadích očích, přečtěte si Šifru, abyste poznali Ninu a její minulost.

Hodnocení: 98%

Můj web: Můj knižní ráj
Můj instagram: sarka.fofonkova

Komentáře (0)

Přidat komentář