Nejsi jako tvá matka ..

recenze

Drahý Aarone (2023) 4 z 5 / insta.kniha
Drahý Aarone

Ruby a voják Aaron, začínají svůj vztah tím, že si spolu píšou v rámci nadace "Pomoc vojákům". Vše se zdá nevinné, ale ti dva si rozumějí, čím víc se toho jeden o druhém dozvídají, tím víc se prohlubuje jejich důvěra a přátelství.

Bylo to vtipné a lidské zároveň. Styl psaní je jiný a protože si skoro do poloviny knihy hl. protagonisté vyměňují emaily, sms je příběh jedinečný. Hodně jsem si to užila a nebránila bych se něčemu podobnému, až tedy na část, kdy se konečně poznají. Ruby si nevěřila a stále se shazovala, což byla velká škoda. Na druhou stranu se nebála vyjádřit svůj názor, "co na srdci, to na jazyku" a její obratné odpovědi byly vždy na místě.


"Je to můj život, mé tělo a já s obojím můžu nakládat, jak chci. Nesoudím ostatní, když chtějí od života něco jiného, tak proč by mi on měl kecat do toho, co se svým životem udělám já?"
Prostředí, i scény byly milé a během jednoho dne jsem měla knihu přečtenou. Pro milovníky autorky a pomalých začátků, vřele doporučuji. Jen je škoda, že byl konec tak "urychlený", ráda bych si toho o nich přečetla více ..

Upřímně si ji chci přečíst znovu jen abych si mohla označit všechny své oblíbené kousky a mohla se k nim znovu a znovu vracet.

Komentáře (0)

Přidat komentář