Nebezpečná iluze

recenze

Nebezpečná iluze (2018) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Nebezpečná iluze

Už jste někdy zažili tak velkou finanční krizi, že byste udělali téměř cokoliv pro finanční injekci?

Mari je osobní asistentka nejhoršího šéfa pod sluncem. Jenže když jí na cestě k výpovědi Hudson nabídne pár milionů za to, že si ho vezme, všechno se může rychle změnit.
Opět tady mám knihu na doporučení a tentokrát (opět :D) je to od @bookaholicjessie . Ještě jednou díky za tyhle důležité informace. Kdybych tě neměla, třeba tahle kniha by mi určitě utekla. Shodou okolností jsem ji dřív měla v knihovně i v ruce a založila jsem ji zpátky do police.
Tahle kniha frčela jak rychlík. Na jednu stranu to bylo super, protože nešla odložit a děj byl fakt našlapaný. Ale na druhou stranu mi bylo líto, že některé situace autorka více nerozvinula. Byla tam strašná spousta možností, kde se mohlo stát něco vtipného nebo to šlo víc rozbalit. Klidně bych brala víc stránek.
Postavy byly takové, jak byste čekaly. Hudson, podlý hajzl-šéf, který se najednou vyloupne jako ideální partner a manžel a Mari, sebevědomá a tvrdohlavá asistenka, která si ho ráda podá. A taky se mu poddá. Ale jejich popis byl moc fajn, vůbec nepřekážel, a všechno jsem si dokázala představit.
Některé situace byly vážně k popukání a několikrát jsem se nahlas zasmála. A taky tam bylo pár dost žhavých momentů. Vážně skvěle peprné a zábavné čtení.
Konec byl celkem neoriginální, ale nějak mi to k tomu dost sedlo a já si to užila. Po dočtení jsem knihu zaklapla s úsměvem na tváři.

Obálka a grafika: Výjimečně na obálce není polonahý nebo suit-up chlap a stejně je ta obálka celkem zmršená. Dokonce to koresponduje s dějem. Ale vůbec by mě to v knihkupectví nezaujalo.

Verdikt: Skvělá věc, kterou nepustíte z ruky. Rozhodně vřele doporučuji dál.

Komentáře (0)

Přidat komentář