NAVŽDYCKY

recenze

Navždycky (2020) 5 z 5 / Spuffy
Navždycky

Abych nějak začala, knížka mě lákala už od začátku, mám ráda tento styl příběhů. Takové ty romantické oddechovky, při kterých nemusíte přemýšlet. Můžete jen číst a smát se a prožívat celý příběh s postavami. Když se k tomu ještě dodají citáty z vaší oblíbené knížky, stojí to opravdu za to. Nevím jak kdo z vás, ale čas od času je nutné trochu vypnout od každodenního shonu u mě třeba toho pracovního. Právě tento styl knížek plný romantických klišé mi tu chvilku prostě jednoduše dá a já si u nich nesmírně odpočinu. No abych se ale vrátila k tomuto příběhu, nejen že jsem se u něj nemohla přestat usmívat, tak se mi nesmírně líbilo i samotné zpracování. Právě to celé knize dodávalo takový ten realističtější pohled a já se díky tomu snadno ponořila do příběhu. Za mě rozhodně příjemně plynoucí romantická linka, rozvíjející se během celého děje, která mě dokázala nejednou rozesmát. A když pak pomyslím na závěr, tak se mi s ní nechtělo vůbec loučit. Nejraději bych pokračovala dál, ale to bych si asi musela udělat opravdu medvědí zásoby čokolády. Ano pozor při čtení může vzniknout závislost na sladkém.
Za mě, pokud opravdu chcete něco, co vás rozesměje, a vypnete u toho od veškerého dění okolo, toto je super volba. A i když už asi nejsem svým věkem úplně cílová skupina, tak si ji ráda přečtu znovu.
Romantická knížečka, jež vás vtáhne do svého příběhu a nutí vás se smát, spořádat velké množství sladkého a také dokáže zahřát u srdíčka.

Komentáře (0)

Přidat komentář