Můj Pohled na "Cestu nespoutané ženy" Davida Deidy

recenze

Cesta nespoutané ženy (2013) 5 z 5 / actavis
Cesta nespoutané ženy

Cesta nespoutané ženy od Davida Deidy je jedna z knih, která mě doslova pohltila. Nedávno jsem ji dočetla a musím říct, že mi otevřela oči. Změnila můj pohled na vztahy i mé místo v nich. Pochopila jsem, že často jsem to byla já, kdo druhé vzdaloval, namísto opačného přesvědčení, které jsem měla většinou.

Tato kniha mě donutila zamyslet se nad tím, co znamená opravdová otevřenost a láska ke svému partnerovi. Skrze její stránky jsem objevila odvahu otevřít se naplno a dovolit svému vnitřnímu světlu zářit bez omezení.

Nemohu si nevšimnout, jak moc mě kniha vtáhla do svého příběhu. Překvapilo mě, jak se může slovo po slově stát tak důležitým průvodcem v mé vlastní cestě k pochopení sebe sama a svých vztahů.

Dopisy na začátku každé kapitoly přinášejí další rozměr a hloubku k tématům, která jsou v knize probírána. Jsou jak malé poklady, které obohacují celý zážitek z čtení.

David Deida neskrývá svou schopnost psát s hlubokým citem a nesmírnou krásou. Mám štěstí, že jsem na tuto knihu narazila, protože je to jeden z nejlepších průvodců, které jsem kdy četla. A věřte mi, četla jsem jich mnoho. Tato kniha zasáhne každou ženu, která touží po hlubších, smysluplnějších vztazích a otevřenějším pohledu na sebe sama.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku.


Cesta nespoutané ženy Cesta nespoutané ženy David Deida

Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "... více


Komentáře (0)

Přidat komentář