Inspirativní průvodce pro kreativní ženy

recenze

Zkuste to doma sami: Dárky (2022) 5 z 5 / actavis
Zkuste to doma sami: Dárky

Kniha „Zkuste to doma sami - dárky“ mě zaujala hned na první pohled díky své přehledné a atraktivní formě. Je rozdělena do několika tematických kapitol, které se zabývají různými oblastmi: z kuchyně, z přírody, ruční práce, kosmetika a péče o tělo, sladké pochoutky, dárky pro děti a tipy na balení. Každá kapitola je dobře strukturovaná a nabízí nejen návody, ale i cenné rady.

Jednou z hlavních výhod této knihy je kompaktnost informací. Místo zdlouhavého procházení internetem máte vše hezky pohromadě v jednom svazku. Navíc jsou návody podrobně popsány a často doplněny variantami, což vám umožní experimentovat a přizpůsobit dárky vašim potřebám. Například u mastí najdete několik typů – od ochranné masti proti větru přes medovou hojivou mast až po balzám proti nachlazení.

Velkým plusem knihy jsou i tipy na uchovávání a balení dárků, což dodává celému procesu výroby dárků další rozměr. Zvlášť v období Vánoc, kdy je času vždycky málo, je tato kniha skvělým pomocníkem a inspirací.

Celkově hodnotím knihu „Zkuste to doma sami - dárky“ velmi pozitivně. Pokud jste fanynky DIY projektů nebo hledáte způsob, jak obdarovat své blízké něčím jedinečným, tato kniha by ve vaší knihovně rozhodně neměla chybět.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Zkuste to doma sami: Dárky Zkuste to doma sami: Dárky kolektiv autorů

Více než 100 praktických nápadů na vlastnoručně vyrobené dárky. více


Komentáře (0)

Přidat komentář