Magie a moudrost

recenze

Orákulum bohyní (kniha + 52 karet) (2021) 5 z 5 / actavis
Orákulum bohyní (kniha + 52 karet)

„Orákulum bohyní“ od Colette Baron-Reid je úchvatná sada, která obsahuje knihu a 52 krásně ilustrovaných karet. Tato sada nabízí inspiraci a moudrost bohyní z různých kultur a časových období, což ji činí vhodnou pro začátečníky i zkušené uživatele vykládacích karet.

Nejvíce mě na této sadě zaujalo její umělecké zpracování. Každá karta je malým uměleckým dílem, plným detailů a živých barev, které zobrazené bohyně opravdu oživují. Colette Baron-Reid zde skvěle spojuje starobylou moudrost s moderním designem, což dává této sadě jedinečný a přitažlivý charakter.

Používání těchto karet v každodenním životě může být velmi obohacující. Mnoho lidí si ráno vytahuje karty pro vedení na celý den, což nejen poskytuje moudrost, ale také malý kulturní a historický vhled. Tato sada je vynikajícím nástrojem pro ty, kteří chtějí rozšířit své vědomosti a porozumění různým kulturám.

Celkově je "Orákulum bohyní“ vynikajícím přírůstkem do jakékoli sbírky. Nabízí krásné vizuální zážitky a hluboké, smysluplné zprávy, které mohou být velmi užitečné při osobních čteních. Tato sada je skvělým příkladem intuitivní schopnosti autorky a jejího talentu zachytit podstatu bohyní, což z ní činí ideální volbu pro každého, kdo hledá inspiraci.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku


Orákulum bohyní (kniha + 52 karet) Orákulum bohyní (kniha + 52 karet) Colette Baron-Reid

Světově uznávaná expertka na vykládací karty Colette Baron-Reid v tomto balíčku vytvořila most mezi mystikou a pozemským životem a nabízí vám vedení na cestě k růstu a naplnění vašich snů. Najdete zde posilující, vylaďující a ins... více


Komentáře (0)

Přidat komentář