Příběh o lásce, péči a kráse jedinečného spojení s přírodou

recenze

Od semínka v prach (2021) 5 z 5 / actavis
Od semínka v prach

V knize „Od semínka v prach“ se otevírá příběh zahradníka, který svou lásku a péči věnuje pozemku. Marc Hamer nás zavádí do intimního světa jednoho muže a jeho spojení s půdou a rostlinami. Hlavní postava, filozoficky založený zahradník. Jeho práce, i když již jeho tělo nedokáže zvládnout stejně jako dříve, je plná oddanosti a lásky.

Autor nás vtahuje do světa, kde se prolíná péče o zahradu s meditativními procházkami a pozorováním života kolem sebe. Je to příběh o malých radostech života, o kráse každodenních okamžiků a o přijímání smrtelnosti jako přirozené součásti životního cyklu. Hamerova schopnost sdílet své myšlenky a pozorování je dojemná a inspirativní. Jeho znalost květin a přírody je jemně vykreslená a čtenáři otevírá nový pohled na okolní svět.

"Od semínka v prach" je kniha, která oslovuje svou jedinečností a plynulým vyprávěním. Autorův přístup k tématům života a smrti je uklidňující a zároveň osvěžující. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají hlubší porozumění spojení s přírodou a s vlastní existencí. Celkově je kniha nádhernou a dojemnou cestou, která nechává své čtenáře s pocitem pokory a vděčnosti za krásu života kolem nich.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Od semínka v prach Od semínka v prach Marc Hamer

Představte si nádhernou rozlehlou zahradu. Sytě rudé hortenzie se uklánějí popínavým žlutým růžím, pásy nar­cisů kynou jiřinám, tulipány si na hlavy pod zlatavým sluncem uvazují růžový turban. Na staré okrasné jezírko shlíží z neb... více


Komentáře (0)

Přidat komentář