Miluji tě, Jasone Thorne

recenze

Miluji tě, Jasone Thorne (2023) 4 z 5 / bookbug_cz
Miluji tě, Jasone Thorne

Růžová knižní obálka s trošku děsivými prázdnými obličeji dvou mladých lidí. Tak nějak vypadá romanťárna, kterou bych vám dnes ráda představila. Miluji tě, Jasone Thorne, je klasický kýčovitý román pro všechny ženy, které rády s ní o zářné budoucnosti po boku nějakého slavného hollywoodského herce. Nicméně kýč je někdy v našich životech třeba, takže já se bavila a nebyla jsem vůůůůbec zklamaná!

Olive je dospělá, racionálně smýšlející žena, která si plní sen a vydává svou první knihu. Ta se stane bestsellerem a filmaři mají zájem o práva na film. A tím se to kolečko všech vzrušujících událostí roztáčí. Hlavní mužskou postavu má totiž hrát Jason nejlepší kamarád jejího bráchy, kterého zná z dětství. Ten stejný muž, kterého kdysi jako malá holka tajně milovala. Ten stejný chlapík s dolíčky, který jí zlomil srdce (i když nevědomky). A všichni víme, jak to někdy s dětskými láskami bývá, žemnohdy své srdce prostě neuchráníme a v dospělosti nás bolest stejně dožene.

Jason svou „starou“ známou samozřejmě hned pozná a ze své pozice se jí snaží v lecčem pomoci. To vůbec nepomáhá Olivinu plánu si od Jasona držet odstup, takže každým dnem vyšiluje stále víc a víc. Jason má ještě navíc pověst svůdníka, takže další důvod držet se dál. Ale Olive není jediná, která má v hlavě a hlavně ve svém srdci pořádný zmatek. Jasona překvapí jeho vlastní pocity, které se podobají přísadám v mixéru, až se od malé sestřičky jeho kamaráda z dětství nemůže odtrhnout. Celou tuhle srdcovou záležitost pak zkomplikuje nenadálá situace, která sice může vyřešit Jasonovu pochroumanou pověst, ale také může jen tak, lusknutím prstu, rozdrtit Olivino srdce i duši.

Romantika každým coulem se sympatickou hlavní hrdinkou, kterou si zamilujete. A Jason? No, co vám k němu mám víc říct? Přečtěte si a posuďte sami.


Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Každá malá holka sní o princi na bílém koni. Některé touží po tom vzít si svého tatínka, ale Olive… malá Olive se zamilovala do Jasona Thorna, kamaráda svého bratra. Že se dětské sny nevyplní? A že dětská láska je pomíjivá a brzy ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář