Má to háček!

recenze

Má to háček (2023) 3 z 5 / bookbug_cz
Má to háček

O této autorce romantických příběhů jste určitě už slyšeli, a to díky románu Holka přes palubu, který doslova zboural instagram a vysloužil si krásných 80% na databázi knih. Já jsem s ní byla tenkrát docela spokojená, ale úplně mezi topky romanťáren bych ji nezařadila. Byla jsem zvědavá, co s tímto pocitem udělá autorčina novinka Má to háček, která je opět vsazena do naprosto luxusního paperbacku s atraktivní obálkou. Obávám se ale, že můj názor na Tessu úplně nezmění, i když svůj půvab a vzrušení to má.

Jelikož vím, že mezi vámi mám fanoušky všech eroticky nabitých knižních příběhů, tak vám musím o háčku něco málo říct. Protože o tom to hlavně je o vzrušení, neustálém napětí mezi hrdiny a o myšlenkách mužského hrdiny, který si moc neví rady sám se sebou.

Fox je lovec krabů. Prostě rybář, který je většinu času s lodí na moři, bojuje s počasím a nástrahami moře, které umí i vzít někomu život. Má pověst sukničkáře, netají se s tím, ale na druhou stranu mu to začíná v určitém ohledu vadit. Hlavně tehdy, když do města přijíždí Hannah, sestra snoubenky jeho šéfa, kterou už jednou měl tu čest poznat (právě v knize Holka přes palubu) a několik měsíců s ní udržuje kontakt skrze zprávy. Pravda je, že je z té holky totálně mimo. Umí ho rozesmát i vzbudit v něm pochybnosti. Je mu v její přítomnosti strašně dobře, ale neumí si vysvětlit proč. No vy čtenáři to jistě poznáte po první kapitole, ale hold některým zvlášť těm mužským hrdinům to často dost dlouho trvá. A jestli se ptáte, co Hannah? No ta klasicky miluje jiného. Nebo si to aspoň myslí. Pracuje ve filmovém průmyslu, ráda by jednou skládala nebo aranžovala soundtrack k filmům a za svůj vzor si vybrala přímo svého šéfa Sergeje. Jenže jak vlastně ta pravá láska vypadá, to sama zatím neví!

Je to fajn, příběh je plný vzrušení, nebere si servítky s explicitními scénami, přitom je i svým způsobem zdrženlivý a naivně romantický. Neočekávejte žádné drama, ale jednoduchou a plynulou romanťárnu, u kterého se budete často červenat.


Má to háček Má to háček Tessa Bailey

Lovec krabů Fox má pověst lehkomyslného svůdce žen. Je zárukou příjemně stráveného času v posteli, ale snídá radši o samotě. Ovšem pouze do chvíle, než pozná Hannah, která je vůči jeho šarmu imunní a chce být jeho… kamarádka! Na n... více


Komentáře (0)

Přidat komentář