Království těla a ohně

recenze

Království těla a ohně (2022) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Království těla a ohně

Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout

616 stran
Koupená kniha
Vydává @fragment

Moje hodnocení: 3,5/5
Anotace v komentáři.
------------------------------
Co je na vás ve fantasy už moc?

U předchozího dílu Z krve a popela jsem se vám tady rozbásnila na celou stranu A4. Recenze na druhý díl už bude o poznání chladnější.
Předně bych chtěla poděkovat holkám @ivkasknihou @girlwithashryvereyes @annreadsbook , že to se mnou přetrpěly. Teď se možná divíte slovu přetrpěly, ale ne, nespletla jsem se.
Dějově se v této knize po více jak šesti stech stranách o moc dál nedostaneme. Točíme se totiž pořád v jednom kruhu, kdy si Poppy dokola a dokola myslí to samé a samozřejmě vám to musí autorka popsat. Ano, ódy na oči se dočkáme snad ještě častěji, než v prvním díle.
Upřímně, mám ráda ve fantasy romantickou linku, ideálně dostatečně doplněnou linkou erotickou. Což se mi tady splnilo asi víc, než bych chtěla. Poppy a Casteel, nebo kdo to vlastně je, jsou velice náruživí. Asi až nezdravě. V některých chvílích jsem se nad sexuálními scénami až ušklíbala. Jedna byla obzvláště fujky. Ale zase někdy to bylo i pěkné, uznávám.
Zakončení bylo docela zajímavé a musím říct, že něco podobného jsem čekala. Bylo to možná trochu moc, ale celkově se mi to docela líbilo.
Obálka a grafika: Obálka se opět povedla, ale první díl byl hezčí.

Verdikt: Věřím, že si kniha najde spoustu fanoušků. Já jsem zvědavá na zbytek série, ale už k ní budu přistupovat trochu jinak, než po prvním dílu.

Komentáře (0)