Tato recenze byla smazána.

Konečně jsi celá moje, Brynne!

recenze

Oči dokořán (2013) 5 z 5 / TerezaMondeková
Oči dokořán

Ethan se rozhodne, že je načase posunout jejich vztah na další úroveň. Seznámení s jeho rodinou. Ethan zorganizuje víkend s Brynne u jeho starší sestry. Ale není to jenom kvůli posunutí vztahu, ale kvůli nebezpečí, které Brynne hrozí. Někdo po ní jde, ale než Ethan zjistí, kdo to je, tak musí Brynne dostat pryč.

Ethan je moc rád, že rodina jeho sestry si s Brynne rozumí... vlastně si ji zamilovala. Stejně tak jako on, nebo jeho otec. Ale stejně to moc nejde podle jeho představ. Brynne je pořád zle a tak se poradí se svým švagrem, který je doktor, jestli náhodou neví, co to je. Má takovou teorii, jestli Brynne není náhodou těhotná. Brynne a Ethan jsou zaskočeni. Jasně, že to může být pravda...

Ethanovi se ale ta představa, že by Brynne nosila pod srdcem jeho dítě líbí, protože od něj nebude moct odejít. Budou spolu mít dítě. Ethan doufá, že to tak bude. A Brynne... ta pořád dokola opakuje, že to není možný. Nemůže být těhotná! Proto si koupí pár těhotenských testů, aby si je Brynne udělala a oni měli jistotu. A jaký je výsledek...

Brynne a Ethan chystají svatbu. Má to být obrovská událost pro celý svět. Svatbu chytají, protože se milují, ale taky kvůli bezpečí Brynne. Když se po celém světě prohlásí, že si Brynne bude brát majitele bezpečnostní agentury, tak bude víc v bezpečí.

Ale mezitím přijdou i další věci. Společné bydlení, Brynne bude muset nechat práce a modelingu... a pak taky nečekané úmrtí jejího otce. Prý to byla nehoda..., ale Brynne ani Ethan tomu nevěří.

Ale stejně to nebude trvat dlouho a Brynne bude svému trýzniteli čelit tváří v tvář.



Ukázka:
Začala jsem protestovat, ale on mě umlčel dalším důrazným polibkem. Tak typickým pro Ethana. Držel mě pod svým tělem, tiskl mě do měkké matrace a zkoumal má ústa jazykem. Nechala jsem ho, aby mě líbal, a jen jsem plynula prostorem a snažila se co nejlépe zpracovat to, co mi řekl.
„Než se začneš bát a strachovat, chci, abys nad tím jen přemýšlela. Můžeme mít dlouhé zásnuby, ale oznámení je to, co přinutí lidi vzít to v úvahu. Měli jsme náročný večer a musíme spoustu věcí vyřešit, ale nakonec jsme spolu a to se nezmění.“ Políbil mě na čelo. „A přestěhuješ se ke mně.“
Jen jsem na něj zírala a poslouchala, co mi říká.
„To poslední nebyla žádost, Brynne. To, co se stalo v noci, bylo naprosto šílené. Nemůžeme žít na dvou místech.“
„Bože, co mám s tebou dělat?“ potlačila jsem zívnutí a uvědomila si, že mě prášky pomalu začínají uspávat. Věděla jsem, že nebudu schopna pokračovat v této konverzaci příliš dlouho. Hlavou mi blýskla myšlenka, že to mohl Ethan využít ve svůj prospěch. Nebyl tak dobrý v pokeru pro nic za nic.
„Jsi vyčerpaná a upřímně řečeno, já taky.“
Znovu jsem zívla a souhlasila. „Jsem… ale pořád nevím, co říct na tvůj návrh,“ odpověděla jsem mu, hleděla jsem mu do očí. Byly jen pár centimetrů od mých.
Přitáhl si mě do náruče a chystal se na spaní. Zabořil mi tvář do krku. „Teď se vyspi a přemýšlej nad tím… a věř mi… a staň se oficiálně mou.“
„Jen tak?“ zeptala jsem se.
„Jo, jen tak.“ Jeho rty se pohnuly po mém krku. „Je to ta nejjednodušší věc.“ Cítila jsem jeho vousy, jak mě škrábaly na kůži, když se ke mně přitiskl. „Miluju tě, kotě. Teď pojď spát.“
Ethanovy silné paže mě objaly a já se cítila nádherně, navzdory skutečnosti, že se choval jako blázen. Ale vědomí, že by udělal něco tak šíleného, aby mě ochránil, že mě miluje tak moc, vykouzlilo malý úsměv na mé tváři a cítila jsem se zkurveně báječně, jak by řekl můj milenec, který občas mluvil jako dlaždič.
Pak jsem usnula, v bezpečí jeho náruče.



Miluju tuto sérii! Na třetí díl jsem se těšila. Musím se přiznat, že u tohohle dílu jsem brečela. V tomto dílu se toho dělo hodně. Ani chvíli jsem se nenudila. Příběh byl napínavý a nebyl moc předvídatelný. To, že se dozvěděla, že je těhotná..., že ji umřel otec, že se ocitla tváří v tvář svému pronásledovateli a vrahovi... a nakonec ta svatba... nádhera. Nenudila jsem se. A taky se mi líbí, že se pohledy hlavních hrdinů střídaly.

Komentáře (0)

Přidat komentář