Jednou za život

recenze

Jednou za život (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Jednou za život

Jaké prostředí vám v knihách nejvíc vyhovuje?

Začátek romantické série z kancelářského prostředí s tématikou novinařiny? Tak to zní jako recept na skvělou knihu. Využila autorka potenciál? Uvidíme.

Novinářka Emily se setkává v letadle s tajemným a sexy Jimem a prožije s ním skvělou noc. Ale tohle ona jindy nedělá. Bylo to jen jednou za život… Ale o rok později ji přijmou na vysněné místo v New Yorku. Co by se tak mohlo přihodit? :D

Jako jo. Je to kniha plná klišé a dá se říct, že všechny tyhle příběhy jsou tak trochu podle vzorce. Ale co. Já to čtu ráda. Hrozně jsem si u knížky odpočinula a postavy si moc oblíbila.
Zaujalo mě, že se tady i trochu podíváme do té žurnalistiky a vidíme, jak hlavní hrdinka Emily opravdu pracuje. Na druhou stranu bych uvítala víc pěkných míst z New Yorku.
V dalším dílu, který vyšel letos v srpnu, najdeme zase strasti dalšího páru a já se moc těším, až se k němu dostanu.

Obálka a grafika: Obálky v tomto žánru jsou prostě průšvih… Nuda.

Verdikt: Takže odpověď na otázku z úvodu je ANO, potenciál autorka využila. V rámci žánru je tohle opravdu víc než povedený kousek a já vám ho vřele doporučuji.


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Během letu z Londýna do New Yorku jsem se shodou okolností ocitla v první třídě. Jídlo, šampaňské, obsluha – vše bylo dokonalé. Modrooký muž sedící vedle mě byl třešničkou na dortu. Působil uhlazeně a inteligentně. Dost jsme toho ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář