Fantazie.

recenze

Dáma na útěku (2019) 4 z 5 / TerezaMondeková
Dáma na útěku

Adelaide Blakeová byla proti své vůli zavřená do soukromého sanatoria. Čas, který tam strávila pro ni znamenalo peklo. Podařilo se jí utéct, skryla se v malém městečku Burning Cove v Kalifornii, aby začala znovu. Našla si práci, bydlení, nové přátelé a co je nejdůležitější... nikdo neví, kdo doopravdy je a jaká je její minulost.

Začala pracovat v čajovně, kam chodí spousta významných lidí Hollywoodu. Jedním ze zákazníku je i Jake Truett. Nedávno ovdověl, přijel do Burning Cove, aby si odpočinul, ale Adelaide tuší, že za tím skrývá víc...

Do města přijela Madame Zolanda, která je známa jako spirituální poradkyně hvězd. Připravila si představení v divadle Palác. Jake a Adelaide přijdou na představení spolu, ale co rozhodně nečekali je předpověď vlastní smrti. Tělo Zolandy je objeveno druhý den, všichni jsou přesvědčeni, že to byla sebevražda, ale Jake a Adelaide znají pravdu. Zolanda byla zavražděna.

Jake a Adelaide jsou zataženi do světa plného podvodníku, gangsterů a drogových dealerů. Společně se vydávají po stopách. Nalézají, že všechno má původy v minulosti Adelaide, ale i Jakea. Jejich osudy jsou propleteni a budou muset spolupracovat, aby z toho všeho vyšli živí.



Skvělé pokračování. Skvělé prostředí malého města, ale i odkrývání pravdy ohledně oslnivého Hollywoodu. Chytlavý začátek, vraždy, nebezpečí, překvapení, záhady, ale i erotika. Ale musím říct, že mě zaujala Raina a Luther. Snad nebudou chybět v dalším dílu. Ale opět... moc vrahů, bylo to přehnané.


Dáma na útěku Dáma na útěku Amanda Quick (p)

V dalším příběhu se s Amandou Quick vrátíme do Kalifornie třicátých let – kde se za oslnivými iluzemi skrývají ta nejtemnější tajemství... Po útěku se soukromého sanatoria přijíždí Adelaide Blakeová do Burning Cove v Kalifornii... více


Komentáře (0)

Přidat komentář