Dvojitý zásah

recenze

Dvojitý zásah (2023) 3 z 5 / Ann1307
Dvojitý zásah

Vždycky si u knih téhle autorky říkám, že by mohly být poloviční - jsou to fakt bichličky. Ale vždycky je i tak zhltnu velmi rychle a sahám po další a další. :D

Tentokrát jsou naši hlavní hrdinové kamarádi z dětství, kteří se na deset let odcizili a nyní si znovu vstoupili do života.
Bianca už za svůj život zažila hodně zklamání a bolesti. Jednou z nich byl i moment, kdy se jí jeden z jejích nejbližších kamarádů, Zac, přestal ozývat. Jasně, přestěhovali se daleko od sebe a on se stal slavnou fotbalovou hvězdou, ale měli k sobě dřív tak blízko! Až tak, že se Bianca do Zaca zakoukala.

Zklamání z toho, že se na ni vykašlal, v sobě zadusila a žila dál svůj život a ten jeho sledovala jen na televizních obrazovkách.

Teď se jejich cesty znovu zkřížily a je na čase zjistit, jestli čas skutečně všechny rány zhojí a jejich přátelství může být stejně skvělé, jako dřív. Nebo i přerůst v něco víc.

Líbilo se mi znovu se obnovující přátelství mezi Biancou a Zacem, ale musím přiznat, že mi vůbec nepřišlo, že se mezi nimi buduje něco víc. Přišli mi spíš jako bratr se sestrou :( proto mi moc nesedl ani ten konec a celkově jsem na to zkrátka tak nějak nebyla naladěná.

Jinak je to klasická Zapata, ve které se hlavní hrdinové téměř nekonečně oťukávají, ale i tak vás to baví.

Po delším uvažování dávám tomuhle příběhu 3/5

Užila jsem si to, ale je to za mě rozhodně zatím nejslabší kousek od autorky, která mě jinak velmi baví!


Dvojitý zásah Dvojitý zásah Mariana Zapata

Bianca Brannenová ví, že čas zahojí skoro všechny rány. Včetně těch, které vám kdysi nechtěně způsobili vaši nejbližší. Když jí po deseti letech znovu vstoupí do života její někdejší kamarád Zac, má pocit, jako by se jejich cesty ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář