Upíří Hunger Games

recenze

Zmije a křídla noci (2024) 5 z 5 / Ann1307
Zmije a křídla noci

Wow. Nečekala jsem, že to bude až tak dobré! :))

Jsou tam upíři! Je tam hlavní hrdinka Oraya, která je jako jediný člověk zavřená ve hrách o život s kupou upírů, kteří ji chtějí porazit a sníst.
Jsou tam hry o život - těch už je tu nějak moc poslední dobou a proto, když jsem to zjistila, tak jsem byla poměrně skeptická, ale bavilo mě to!
Je tam jeden konkrétní upír, kterého se naše hrdinka nejdřív bála a pak spolu začali spolupracovat a přerostlo to v něco víc.

Je to skvěle napsané, hltala jsem každou stránku a nechtěla jsem, aby to skončilo! :)

Když konečně došlo na žhavé scény, bylo to opravdu hot! Zvrat na konci jsem nečekala a docela mě šokoval. A teď se moc těším na další díl.
Jo, je to série a vůbec mi to nevadí, naopak, chci víc!

Oraya je jen slabý člověk a přesto se jí ve hrách dost daří - tam mi možná trochu vadil ten klasický motiv, že ze slabé hrdinky se náhle stane neporazitelná drsňačka. Ale ona k tomu byla celý život vychovávána, takže to asi je docela pochopitelné.

Raihna jsem si zamilovala. To nešlo jinak. :)

Trochu mě mrzí, že jsem pořádně nepochopila ten svět, byla tam spousta informací dávkovaná tak nějak nahodile a nekompletně. Tak snad v příštím díle.

Zážitek ze čtení to byl ale úžasný! Takže i přes drobné výtky musím dát plný počet hvězd.


Zmije a křídla noci Zmije a křídla noci Carissa Broadbent

Oraya si vydobyla místo ve světě, který ji chce zabít. Aby adoptovaná lidská dcera upírského krále přestala být pro ostatní jen kořistí, musí se zúčastnit Kejari: legendárního turnaje bohyně smrti. Spojenectví s tajemným upírem Ra... více


Komentáře (0)

Přidat komentář