Do vody mě moc nebavilo

recenze

Do vody (2017) 2 z 5 / Adelapikii
Do vody

Upřímně na to jaký jsem měla očekávání po přečtení knihy dívka ve vlaku tak i po přečtení několika málo recenzi jsem byla zklamaná. (Knihu jsem si pořídila přes antikvariat, kdyby me nebavila a teď jsem rada ze jsem tak i udělala) Prvních par stran jsem nějak zvládla, ale pak už jsem hodně přeskakovala a nudila se. Po dočteni první části jsem byla rada ze mam za sebou čtvrtinu a ze už vím tak nějak kdo jednotlivé postavy jsou. Většina postav mi byli docela sympatičtí a s nikým jsem neměla problém. Co se tyče šikany Jules, bylo mi ji líto. Její sestra jelikož je štíhlejší a hezčí než Jules měla více kamarádů a taky přítele Robbieho. Který se na Jules zatímco ležel na jeji sestře nepříjemně usmíval. Taky po tom co dosouloží s jeji sestrou, přijde za Jules a svými prsty ji znasilní.(nebo nevím jak tomu mam rozumět)
Knihu jsem přečetla za necelý týden s tím, ze jsem měla co dělat abych to nevzdala. Kniha by podle mě mohla být kratší a nemuselo by v ni být tolik nepotřebných informaci :(
Ale dam tři hvězdy za to ze se to dalo číst a tenhle koncept rozdělení kapitol na postavy mě baví. Konec mě malinko překvapil, ale po úplném dočtení jsem po Seanově závěrečném vysvětlení měla zase par otázek které už mi nikdy nebudou zodpovězeny.
Co se stalo s učitelem a kam se nakonec Sean odstěhoval? Řekl nakonec někomu o tom jak to ten večer co zemřela jeho matka bylo? Strčil Nel teda Sean a ne jeho otec ? Jeho závěrečný slova byli ze se opřel o Nelin kříž a odstrčil ji, nevím jak to mam chápat jsem hodně zmatena. Určitě ale není tato kniha úplný odpad četla jsem i horší knihy.

Komentáře (0)

Přidat komentář