Další úžasná knížka od Colleen Hoover

recenze

Kosti v srdci (2022) 5 z 5 / Bookexpresss
Kosti v srdci

Kosti v srdci je nejnovější přeložená knížka od Colleen Hoover. Narozdíl od posledních vydaných knížek v češtině vyšla v nakladatelství Yoli a má měkkou vazbu (za mě se četla líp!)

I když se mi knížka líbila opravdu moc, nestala se mou favoritkou. Z nějakého důvodu na mě neměla takový dopad jako některé jiné autorčiny knížky, a i přesto, že se v ní (jako vždy) objevovaly smutné a tragické události a vážná témata, nebrečela jsem a nějak jsem se nad nimi nepozastavila, proto to ve mě nezanechalo až takovou stopu. No a další faktor je možná to, že se jedná o letní příběh a já ho četla v zimě, nejspíš bych se do něj líp vžila, kdyby mé prostředí korespondovalo s prostředím v knížce. I tak jsem si ale čtení neskutečně užila a ráda jsem prožila nový zajímavý příběh, který si určitě někdy zase znovu přečtu. Hlavní postavy byly skvělé a děj originální, knížku jsem měla přečtenou hnedka díky skvělému stylu psaní CoHo.

Knížku doporučuju všem, kdo Colleen knížky zbožňují a těm, kteří se chtějí pustit do originálního příběhu o lásce, rodině i ne/štěstí, jenž mají přečtený za jeden večer. :))

•spolupráce s nakladatelstvím Euromedia•

Komentáře (0)

Přidat komentář