Chci svého fotbalistu!

recenze

Dvojitý zásah (2023) 2 z 5 / zivotvknihovne
Dvojitý zásah

Dlouhá romantická linka, plná pečení, ňuňu scén a fotbalu (a slávy).

Dvojitý zásah
Hodnocení: 5 z 5
------------------

Jaká je vaše oblíbená kniha od Zapaty???
------------------
Bianca Brannenová ví, že čas zahojí skoro všechny rány. Včetně těch, které vám kdysi nechtěně způsobili vaši nejbližší. Když jí po deseti letech znovu vstoupí do života její někdejší kamarád Zac, má pocit, jako by se jejich cesty rozešly teprve včera. Jenže něco je přece jinak: už to není ten hubený kluk odvedle. Teď je slavným hráčem Ligy amerického fotbalu a šílí po něm davy fanynek.
------------------

Řeknu to takhle. Kniha není žádný extra objev lidstva. Vlastně když nad tím takhle zpětně přemýšlím, vůbec nechápu co mě tak bavilo. Ale vlastně vím.je to prostě kouzlo s jakým autorka píše a čaruje vztah. Je to prostě něco, co chcete číst i když už třeba nechcete.
------------------

Hlavní hrdina Zac byl taková menší záhada. Troufla bych si říct, že byl ze všech hrdinů nejmíň čitelný. Ne že by ostatní byli, ale Zac byl prostě zvláštní. Možná to bylo tím, že se usmíval na rozdíl od ostatních.
------------------

Co se romantiky týče.ty scény super, ale tentokrát jsme měla trošku problém s tím vztahem. Nějak jsem tam tak moc výrazně neviděla ten vztah. Byly tam náznaky, ale řekla bych, že hlavně ze Zacovi strany poměrně chabé.
------------------

Shrnuto podtrženo:
- Klasická pomalá romantika
- Zac byl zvláštní
- Méně viditelné náznaky romantického vztahu
-----------------
#dvojityzasah #marianazapata #americkyfotbal #sportovniromance #marianazapatadvojityzasah #zacandbianca #lenivapekarka

Komentáře (0)

Přidat komentář