Kouzlo polibku je hustý!

recenze

Noční ptáčata (2024) 3 z 5 / zivotvknihovne
Noční ptáčata

Noční ptáčata
Hodnocení: 5 z 5
----------------
Nejprve bych chtěla poděkovat @humboook_blogeri @humbook za zaslání knihy na recenzi.
----------------

Tohle byla BOMBA! Původně jsem se do knihy nechtěla pustit, ale jsem ráda, že jsem vyhrála konkurz a kniha mi přišla, protože bych se připravila o dokonalý zážitek.
----------------

Nejprve začnu tím, co je jako první vidět. Řekla jsem to už několikrát a řeknu to i znovu. Tuhle knihu musíte číst, už jenom kvůli té perfektní obálce! Dokonale zachycuje celou atmosféru příběhu a já si ji s radostí vystavím ve své knihovničce.
----------------

Příběh samotné knihy je naprosto úžasný. Ten nově vybudovaný svět a originální pojetí magie byly opravdu excelentní. Nechyběla ani pořádná dávka alce, kterou jsem si opravdu užívala a posledních 300 stran knihy jsem slupla na jedno posezení.
----------------

Co se týče romantických linek. S tou Æsy nemůžu být více než spokojená (možná bych potřebovala víc těch scén, ale i tolik kolik tam bylo tak stačilo). Z Matildiny mám smíšené pocity. Normálně NENÁVIDÍM milostné trojúhelníky a hrozně mě štve, že tady mi to vlastně nevadilo. Nejspíš je to tím, že je to smysluplně vysvětlené a nejsou to jen plané řeči všechno. Půlku knihy jsem fandila jednomu borci, a tu druhou tomu druhému a na konci jsem fandila jen Matilde. Je v tom guláš, ale docela mě to i přes to bavilo.
----------------

Knihu můžu doporučit absolutně všem. Možná pak po skončení prožijete drobné trauma, když zjistíte, že to není jedna kniha, ale čert to vem!
P.S.: Až někdo přijde na to, jak se čte jméno Æsa dejte mi vědět.
----------------

Shrnuto podtrženo:
- Krásná obálka od @adel.stopka
- Boží svět
- Prima romantické linky
- NEMÁM DALŠÍ DÍL!
----------------
#nocniptacata #humbookblogeri #romantika #fantasy #nightbirds #carodejky #magie #nocniptacatamatilde

Komentáře (0)

Přidat komentář