Celý to byl jeden velký omyl.

recenze

Omyl (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Omyl

„Nemarni čas přemýšlením nad tím, proč hloupí lidi dělají hlouposti.“

John Logan je hvězda univerzitního hokejového týmu. Holky mu samy padají k nohám, takže je jeho život jeden velký večírek. Ale za tím vším sebevědomím, úsměvy a šarmem se skrývá strach a obavy, že jednou dopadne jako jeho otec.

Logan už delší dobu řeší problém... je zamilovaný do holky svého nejlepšího kámoše. Trápí se tím, proto se své city snaží zapudit v sexu s ostatními dívkami. To měl v plánu i s Grace Iversovou. Ale noc dopadne úplně jinak, než čekal. Všechno se zvrtne a Logan všechno utne. Za pár hodin toho všeho lituje.

Od té noci na Grace nemůže přestat myslet. Mělo to být jenom chvilkové rozptýlení, ale vryla se mu pod kůži. Té noci ji od sebe odehnal, ublížil ji. Teď jdou do posledního ročníku a on chce další šanci. Je odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok svobody, aby dostal další šanci, ale rozhodně to nebude zadarmo.

Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu. Je starší, moudřejší, sebevědomější, už ne ta uťápnutá chudinka, kterou byla tu noc s arogantním hokejstou, kterého už nechce ani vidět. Rozhodně nebude jako ostatní holky, které se za ním plazí.


"To, co jsem chtěla říct, jsem ti řekla už ten večer. Celý to byl jeden velký omyl."



Skvělé pokračování. Moc se mi líbí, že je tenhle díl jiný tím, že hlavní hrdina po hlavní hrdince hned netouží. Ale bylo mi líto hlavní hrdinky... Ani tady nechyběl úžasný humor, láska, momenty překvapení, menší zvrat, skvělý konec. Nechyběly problémy běžného života, studentů, problémy lidí ve vztahu... A zase se mi líbí, že se střídá pohled hlavních hrdinů. Ani tady nechyběly vedlejší postavy a přátelé. Teď už se těším na Deanův příběh.

Komentáře (0)

Přidat komentář