Budete zkratka cítit znovu

recenze

Cítit znovu (2020) 5 z 5 / vendy6619
Cítit znovu

Mám tak nějak pocit, že ta romantika je prostě někdy potřeba. Ale pustit si do života Sawyer a Isaaca… to bylo jedno velký špatný, protože… ruku na srdce po Cítit znovu… to chcete bezpodmínečně taky!
Sawyer byla vždycky ta co měla ráda soukromí a samotu. Po smrti rodičů jí zůstala pouze sestra, která už šla dál. Sawyer nezbývá nic jiného než udělat to samé, ale nedokáže si někoho připustit k tělu. Nebo aspoň do doby, než uzavře sázku s Isaacem. Udělá z něj drsňáka, aby mohl mluvit s holkama, a tudíž mohl mít rande. Jenže ani Sawyer nepočítá s tím, že její srdce roztaje, aby si k sobě mohla někoho pustit!
Nebudu lhát… Dawn a Spence mám pořád ráda, ale tak nějak si ke mně Sawyer a Isaac našli cestu víc a hlouběji. Asi bych na začátku knížky se Sawyer moc kamarádka nebyla, ale… každý se může změnit! A prostředí, které Mona vykouzlila… bylo opravdu něco. Ať už prostředí farmy (boží!) kde Isaac žil a vyrůstal nebo Sawyeřin život, který není nic lehkého.
Tenhle příběh není lehký číst. Opírá se tu o spoustu tíživých témat stejně jako knihy předtím. A to je dobře! O tom by se mělo mluvit. A ne mlčet. Stejně tak jako o pocitech.
Jako… zcela upřímně mě nějak konec sebral víc než u předchozích dvou knih. Možná z toho důvodu, že prostě Sawyer… ledová královna… konečně roztála. A že to tání stálo za to! Až se s ní setkáte v prvním díle… buďte na ní hodní a neodsuzujte ji hned lehkovážně.
Tenhle výlet do Woodshillu jsem si vážně užila.
I když říká to, jak se máte cítit… že prostě… budete cítit znovu!
Kdyby to šlo tak knize dám více hvězdiček!

Komentáře (0)

Přidat komentář