Budete zkratka cítit znovu

recenze

Cítit znovu (2020) 5 z 5 / vendy6619
Cítit znovu

Mám tak nějak pocit, že ta romantika je prostě někdy potřeba. Ale pustit si do života Sawyer a Isaaca… to bylo jedno velký špatný, protože… ruku na srdce po Cítit znovu… to chcete bezpodmínečně taky!
Sawyer byla vždycky ta co měla ráda soukromí a samotu. Po smrti rodičů jí zůstala pouze sestra, která už šla dál. Sawyer nezbývá nic jiného než udělat to samé, ale nedokáže si někoho připustit k tělu. Nebo aspoň do doby, než uzavře sázku s Isaacem. Udělá z něj drsňáka, aby mohl mluvit s holkama, a tudíž mohl mít rande. Jenže ani Sawyer nepočítá s tím, že její srdce roztaje, aby si k sobě mohla někoho pustit!
Nebudu lhát… Dawn a Spence mám pořád ráda, ale tak nějak si ke mně Sawyer a Isaac našli cestu víc a hlouběji. Asi bych na začátku knížky se Sawyer moc kamarádka nebyla, ale… každý se může změnit! A prostředí, které Mona vykouzlila… bylo opravdu něco. Ať už prostředí farmy (boží!) kde Isaac žil a vyrůstal nebo Sawyeřin život, který není nic lehkého.
Tenhle příběh není lehký číst. Opírá se tu o spoustu tíživých témat stejně jako knihy předtím. A to je dobře! O tom by se mělo mluvit. A ne mlčet. Stejně tak jako o pocitech.
Jako… zcela upřímně mě nějak konec sebral víc než u předchozích dvou knih. Možná z toho důvodu, že prostě Sawyer… ledová královna… konečně roztála. A že to tání stálo za to! Až se s ní setkáte v prvním díle… buďte na ní hodní a neodsuzujte ji hned lehkovážně.
Tenhle výlet do Woodshillu jsem si vážně užila.
I když říká to, jak se máte cítit… že prostě… budete cítit znovu!
Kdyby to šlo tak knize dám více hvězdiček!


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Měl to být jen společný projekt – ale srdce jí říká něco jiného. Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýl... více


Komentáře (0)

Přidat komentář