Bodyguardka

recenze

Bodyguardka (2024) 4 z 5 / bookbug_cz
Bodyguardka

Tahle knižní jednohubka vychází už 8.2. a je vším tím, co očekáváte od romanťáren s přesahem. Přečetla jsem ji prakticky na jeden zátah, smála se, občas se i dojala. Představa bodyguarda jako ženy mi přišla zajímavá, leč v Hannině podobě trochu vtipná Řeší se zde stalking, hrdinové si s sebou nesou různé bolístky, které se snaží zahnat každý tak nějak po svém. Líbilo se mi to, ale jednu vadu to přece jen má. Bezpečnostní agentura mi přišla jako špatný vtip. Nejsem si jistá, jestli pravidla a pak i konkrétní podoba jejich práce, by dokázala někomu v reálu zachránit život. Některé kroky mi přišly dost lehkovážné. Ale co už - tady šlo přece o lásku, ne?

Hanna to nemá jednoduché - opustí ji přítel/kolega, zemře ji matka, a to jediné, co ji dokáže odpoutat od deprese je její práce bodyguardky. Dostane úkol chránit filmovou hvězdu a vlivem okolností si začne hrát na jeho přítelkyni, aby se mohla pohybovat v jeho těsné blízkosti. Jack se po tragické autonehodě drží v ústraní, jenže když je jeho matce diagnostikovaná rakovina, rozhodne se vrátit domů a být jí oporou. S Hannou si rozumí a chladnou masku osobní ochranky jí tak úplně nevěří. Na rodinném ranči se všichni sbližují jako jedna velká šťastná rodina a Hanně začíná být jasné, že se řítí do problémů. A do toho ta tajemná stalkerka, která začíná přitvrzovat.

Čeká na vás pohodová romance se zajímavým nápadem, ale jinak už zcela obyčejně vykreslenou romantickou linkou. Jack byl velký sympoš, toho si zamilujete a co se týče Hanny? No, tu na začátku proplesknete a pak už dobrý. Jakože fakt.

Za knihu děkuji @albatrosmedia v rámci spolupráce.

Komentáře (0)

Přidat komentář